Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2008

Sekalaista

Nyt taitaa tulle melkoinen kuvapläjäys. edellisestä postauksesta on taas ihan luvattoman pitkä aika.

Ensin esittelyssä Peetun unisukat.


Peetun unisukat
ohje: omasta päästä
Lanka: Tekstiiliteollisuuden Wilma (värjätty kool aideilla: pineapple, orange ja lemon-lime)
Lengan menekki: 48g
Puiko: 3,5mm

Langan olen saanut sny:n syksy -07 kierroksella. Silloin sny:ni ehdotti kool aidausta ja lähetti myös niitä. Muutama viikko sitten innostuin värjäilemään ja tuloksena oli aika herkkuja värejä. Peetu nappasi tämän langan itselleen ja toivoi siitä sukkia. kaksi muuta kerää vielä odottaa jatko jalostusta. Esittelen ne sitten myöhemmin.

Sitten Peetulle pipo. Peetu taas itse velitsi langan ja esitti toivomuksen.Peetun pipo
Ohje: omasta päästä
Lanka: Marks&Kattens Iceland
Langan menekki: 48g
Puikot: 6mm

Sitten hieman ostoksia. Uudempaa ja vanhempaa. Punokset puikoille -kirjan tilasin Booky.fi:stä ja se maksoi 34,20 euroa eikä siihen lisätty edes toimituskuluja. Kirjan tulo kesti vähän reippaan viikon. Kirja on ihana ja siitä on jo puikoilla Onni-laukku. ja ehdottomasti on tehtävä Virta sukat, kunhan saan ensin jotakin keskeneräisiä valmiiksi.
Kaksi alempaa löysin kirpparilta, en voinut jättää niitä sinne, vaan ne oli pakko ottaa mukaan.Alimmainen Kodin Käsityöt -kirja maksoi 2 euroa ja on vuodelta 1975. Ala puolella olevassa kuvassa kirjan sisällysluoettelo. Siis vähän kaikkea.
Punainen kansio sisältää Suuri Käsityö kerho- lehtiä vuosilta 1974 ja 1975 ja maksoi myös 2 euroa. Kansiosta löysin jopa jotain toteutettavaakin:Kansiosta lehtien välistä löytyi myös tällainen Uusi nainen neuloo ja ompelee lehtinen vuodelta 1950. Jos joku näitä kerää tai tarvii tai haluaa muuten vain, niin multa löytyy tätä samaista lehtistä kaksi kappaletta joten toinen joutaa kyllä sitä tarvitsevalle.Pojat sai Muoriltaan (minun äidiltäni) tuliaisiksi hienot itse koottavat ralliautot. Eilen autot liimattiin kasaan ja tänään sitten päästiin maalauspuuhiin.

Leevi tarkkana:Peetu tarkkana:Ja tässä siten Leevin auto ihan valmiina:Ja tässä Peetun:


Hienot autot tuli!
2 kommenttia:

Villapallo kirjoitti...

Tosi hyvän väriset sukat, onko sinulla vyyhdistä kuvaa? Miten laitoit värit kun tuli ihan ostolangan näköistä??:-)

Satu H kirjoitti...

tosi hieno koolaus minustakin, en ois kyllä arvannut koolatuksi joset ois kertonut :)