Sivut

sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Synttäri humua

Mihin ihmeeseen aika vierähtää?! Viime tiistaina Peetulla oli synttärit ja täytti jo kokonaisen käden. 5 vuotta. Miten siitä voi olla jo 5 vuotta, kun puskin maailmaan liki 5 kiloisen jässikän pelkän ilokaasun turvin ja imukupin avustamana ja sain yli 30 tikkiä?! Aika kuultaa muistot. Ja nykyään Peetun synnytyksen muisteleminen ei enää tuota samanlaista tuskaa kuin vielä jokin aika sitten. Vieraita on käynyt tiputellen useana päivänä. Mutta nyt viikonlopuksi tein ns. pääkakun. Peetun toivomuksesta autoratakakku.Äitienpäivääkin juhlittiin viikko sitten. Oma äiskäni sai sniikkerit, Helmiksen ohjeella tehdyt.Marianne sniikkerit
Ohje: Pika sniikkerit
Lanka: Mandarin Peitit
Langan menekki: 52g
Puikot: 3,25mm addit

Näistä tuli kivat ja varmaan pitää tehdä itsellekin. Langaksi valitsin puuvillan, koska en viihtinyt kesää vasten villaisiakaan tehdä.

Systerin blogissa törmäsin suloiseen siili pariskuntaan. Kävi kuitenkin niin, että lapsukaiset ihastui näihin sen verran paljon, että siili ei saanut piikeiksi nuppineuloja vaan lankaa.


Hiiri ja Siili

Ohje: Jämälankasiili

Lanka: Mitä lie jämä lankoja

Langan menekki: kaikkineen painoa yhteensä 70g

Puikot: ööö... ehkäpä 3,5mm


3 kommenttia:

Lankavuori kirjoitti...

wautsis mikä kakku! Sinä se osaat!

Satu H kirjoitti...

makeen näkönen kaku todellakin! ja nuo siilit on kans kivoja. oon itelle tehnyt kans yhen. :)

Helmis kirjoitti...

Aah, mikä kakku! Varmasti päivänsankarille mieluinen!
Meilläkin kuopus täytti tänä keväänä 5 vuotta, enkä ollenkaan tajua, mihin se aika on mennyt!

Ihanat marianne-sniikkerit! Mä en olekaan kokeillut muita kuin villalankoja, pitäisi varmaan tehdä puuvillaisia kesäsniikkereitä!

Kerroit, että sulla olisi vihreää Butterflyä. Yritän nyt vielä kuitenkin sinnikkäästi etsiä sitä kerää, koska epäilen sen kanssa samoissa jemmoissa piileskelevän pari muutakin butterfly-kerää. Jos en lankaa kuitenkaan lähiaikoina löydä, palaan asiaan. Kiitos ihanasta ja ystävällisestä tarjouksesta :)!
Mukavaa alkanutta viikkoa!