Sivut

sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Kuulumisia ja kassi / bag and beach!

Myöhään eilen illalla sain idean ja hetihän se idea piti toteuttaa ja lopettaa ei malttanut muutakuin sitten vasta kun oli valmista. Kangas on Jannen vanhoista housuista jotka oli kulunu haarustimista puhki, vuori kangas on vanhoista verhoista ja liina on viime postauksesta se pienempi liina. Tykkään kovasti! Suuren suuri se ei ole, mitat leveys noin 25 cm ja korkeus 32 cm. Hyvin mahtuu lompakko, puhelin ja muut tarpeelliset tavarat mukaan.

Late last night I had an idea of a bag and I couldn't stop until it was finished. Fabric is from Janne's trausers and inside is from old courtains and doily is from my last post. I like it very much! It's not very big, but it carries my wallet, phone and other needed stuff.Tänään käytiin Ohtakarissa uimassa ja viettämässä kivaa päivää kauniilla ilmalla. Tämä se vain jaksaa joka kerta naurattaa kun Ohtakariin ajellaan. Olis kiva tietää tämän kyltin tarina.

Today we went to Ohtakari to swim and have fun. This sign makes me laugh every time on the way. It says:"Urine and shit ranch". I wonder what the story is behind this.Leevi katseli merta kauan ihan hiljaa ja sitten sanoi hiljaisella äänellä: "On se iso". Merta voisin itsekin tuijottaa vaikka kuinka kauan.

Leevi watched a sea very long time totally quiet. Then he whispered: "It's big". I could watch the sea whole day too.Peetu nautti kyllä vedestä ihan täysin siemauksin! Ei se malttanut edes sen vertaa tulla rannalle istumaan, että olisi ehtinyt mehua juoda. ;)

Peetu loved the water, he didn't even have the time to stop for a juice. He had other things in mind.Äiskän harvahammas! Peetulta lähti toissapäivänä eka maitohammas. Hirmu aikasin mun mielestä kun Peetu on nyt sentään vasta 5v.
My sparse tooth! Peetu's first milktooth left the day before yesterday. I think it's very early, he's just five years old.

5 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Tuon kyltin takana on kuule ihan oikeasti jätehuoltoyhtiö...siis likakaivon tyhjentäjä. Mikä lienee ollut älynväläys laittaa tuollainen nimi firmalleen ;-)

Eija kirjoitti...

Moikka vaan täältä naapurista, mekin käytiin eilen Ohtakarissa, veteen ei kyllä uskallettu, vaikka siellä oli lämpimämpi kuin meidän pihalla. Olis voinut luulla että Ohtakarissa tulee tosi kovaa kun meidän pihalla oli niin tuulista mutta toisinpäin oli. Kyllä jätski maistu Katiska baarissa.

Satu H kirjoitti...

kivan kuulonen rantsupäivä teillä! mulla on vielä talviturkki heittämättä...saa nähä millon sitä ehtis/tohtis..

Aiju kirjoitti...

Ihania kesäkuvia ja -tunnelmia! Siksipä sinulle on jotain blogissani, käyhän kurkkaamassa =)

Lennu kirjoitti...

Ai te asutte sielläpäin? Me oltiin viime viikko partioleirillä siellä ja päästiin pari kertaa Ohtakariin nauttimaan meripuuhista. Ihana paikka, eka kertaa kävin!