Sivut

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Pipo ja lapaset

Lämmin kiitos ja halaus ihan jokaiselle kommentoijalle blogissani! Ne lämmittää niin kovasti mieltä, kommenteista jokainen on niin tärkeä. Ihana kuulla, että juttujani luetaan ja niistä jopa pidetään! Kiitos!
Itse myönnän olevani tosi huono kommentoija. Se johtuu oikeastaan vain siitä, että aika harvoin luen blogeja tietokoneella. Yleensä blogien lukeminen tapahtuu kännykällä ja kännykällä kommentointi on aika työlästä ja hidasta.

Mustan takin kaveriksi valmistui sitten lapaset Novitan talvi lehden ohjeella. Tosin näistä tuli ehkä himppusen liian pienet meikäläisen räpylään, päätyvät luultavasti lahja laatikkoon. Tai sitten vain tuntuvat pieniltä, kun ovat kämmen puolelta joustinta, istuvat käteen aikalailla täydellisesti. Mutta täytyy vielä vähän mietiskellä lapasten kohtaloa.Valkoiset nyppy lapaset
Ohje: Novita talvi -08
Lanka: Novita 7veljestä
Langan menekki: 84g
Puikot: 4mm

Lapastelu on siis aloitettu, vaikka Lapaskuu ei ole vielä alkanutkaan. Suunnitteilla olisi lapaskuun aikana kutoa koko meidän väelle Lovikka lapaset.

Aika hassut pötkylät kun ei kättä ole lapasten sisällä. Oikeasti näissä olisi tuo peukalokin pitänyt olla joustinta, mutta hoksasin sen vasta kun olin peukalot jo tehny. Mutta eipä se mitään haittaa.
Sitten se pipo... Nyt kuuluis varmaan sanoa, että kuva ei välttämättä sovi heikkohermoisille. ;) Jep, eipä oikein tämän mallinen pipo passaa meikäläisen Isoon kuontaloon. Lahjalaatikkoon siis.


Valkoinen Pipo
Ohje: Novita talvi -08
Lanka: Novita 7veljestä
Langan menekki: 58g
Puikot: 4mm

Taidan luovuttaa, eipä taida valkoinen pipo sopia mitenkään suhkot tummalle tyypille.
Itseasiassa mustat Äiti ja Isi pipot on jo tilattu Helmeriinasta.
Osallistuin viime syksynä Syksyn Sävyt vaihtoon ja sain silloin paketin Meemulta. Paketissa oli silloin mm. Äippä pipo, jonka broderauksen oli Meemu itse tehnyt. Helmeriina on siis Meemun yritys. Pipo oli aivan loistava päässä ja koska siihen tuli reikä, niin halusin samanlaisen uuden.
Aika hauskaa muuten tämä talviaikaan siirtyminen, päivä on tuntunut ihan tajuttoman pitkältä, siis positiivisessa mielessä. Tänään on ehditty tekeen vaikka mitä ja silti kipattiin muksut sänkyyn pikkuisen kuuden jälkeen talvi aikaa. ;)
Odotan ihan innolla Tampereen messuja. Äiskä on lupautunut hoitamaan muksuja, että pääsen Jannen kanssa viettämään lauantai päivää Tampereen messuille.
Jep, nyt käymään vähän kartanolla ja sitten voiski ruveta tekeen enkeleitä!

1 kommentti:

SatuU kirjoitti...

Tosi kauniit lapaset!! Oi miten oletkin hyvissä ajoin valmistautunut... mulla ei ole vielä joulujutut edes harkinnassa!
No, messuilla sitten viimeistään nähdään, jos ei aiemmin...eikö vaan? Me ollaan lähdössä bussikuljetuksella täältäpäin kanssa lauantaina aamulla varhain.