Sivut

keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Voiton puolella! / Feeling better!


Nyt alkaa jo taudin puolesta elämä voittamaan. Jaksaa jo vähän jotain tehdäkin ja eilen pystyin syömään jo muutakin kuin mehua. Pystyin juomaan kahvia, sitä kerkes olla jo ikävä! ;) Maanantaina kävin CRP kontrollissa ja se oli noussut 169. Uus CRP kontrolli huomenna. Onneksi toistaiseksi kukaan muu tästä perheestä ei oireile, joten peukkuja pidän, etteivät tulisikaan.
Nyt alkaa jo sormia syyhyttämään siihen malliin, että pakko tarttua kohta puikkoihin. Mun on Pakko ottaa tilatut pääkallolapaset puikoille. Lapaset menee "työkaverin" lapsenlapselle ja kysyisinkin, että paljonko pyydän maksua lapsen (6v) kirjoneulelapasista? Ilmaiseksi hän ei niitä kuitenkaan ota, ajattelin kyllä sanoa, että maksakoon omantunnon mukaan. Kamalan vaikeeta hinnoitella jotain omia tuotoksiaan.
Mä oon niin onnellinen, kun ulkona on lunta ja meillä on jouluna 14 päivää lomaa!! Vaikka juu, samalla se tuttuakin tutumpi joulustressi nostaa jo päätään. Tämän päivän ohjelmaan kuuluu Leevin huoneen siivousta ja järjestelyä. Ja ehkäpä vois kutoakin jossain vaiheessa.
.
.
Now I think I'm getting better. I have strenght to do some other stuff that drinking juice. Rest of my family is fine so I think that they don't get this desease. Next thing that I'm going to knit is skull mittens to a "friend" from work.
I'm so happy because there's snow outside and we have 14 days holiday in the christmas time! The picture is from our bacyard.

2 kommenttia:

handeyecrafts kirjoitti...

For someone in the Deep South United States, that snow (which we so seldom see) is gloriously beautiful. Thank you. . .

Satu H kirjoitti...

tilausjttujen hinnottelu on niin hankalaa.. mä oon yleenä pyytäny materiaalin hinta x2, mut ne nyt ei oo kyl olleet mitään kirjoneulejuttuja..