Sivut

sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Paljon kuvia, vähän tekstiä / Plenty of pictures and less words

Viikonloppu on mennyt juhliessa kuopuksen 4 vuotis synttäreitä. Miten nopeasti aika meneekään, 4 vuotta on mennyt niin nopeasti. Kun neljä vuotta sitten ajeltiin aamulla Kokkolaan sairaalaan käynnistelemään synnytystä oli ihan mahdoton lumipyry. Muistan sen siitä, kun äiti laittoi silloin aamulla tekstiviestin jossa toivotteli onnea matkaan ja kirjoitti vielä, että taitaa tulla oikia Pyry-Petteri kun on niin kova lumipyry. Leevihän on ollut ihan pienestä asti allerginen. 2,5kk ikäisenä todettiin maito allergia ja kiinteiden myötä allergioita tuli muitakin liuta lisää. Nykyisin Leevi on vielä allerginen kananmunalle, rukiille, ohralle sekä kaikille ns. yleisallergisoiville, lisäksi Leevillä on eläin- ja siitepölyallergioita. Luonnetta Leeviltä löytyy, Paljon. Tietää mitä haluaa ja mitä ei ja osoittaa sen myös. Jalkaa poljetaan ja itketään, mutta myös nauraa räkättää sydämen pohjasta.
.
.
We celebrated our youngest sons fourth birthday this weekend. For years have gone so fast. Four years ago we drove to Kokkola to see the doctor. My mother remembered that it was snowing all day. Leevi has been allergic to many things since birth. When he was 2,5 months old the first one was milk allergy, and after that there has been many foods and animal allergies too. Leevi has alot of temperament. He knows what he wants and how to show it. He stamps he's foot and sometimes he cries but he also has so fantastic laugh that you can't believe it.


Leevi 4 vuotta
.
Leevi 4 yearsLeevi parin päivän ikäisenä, Peetu 1,5v. Äidin rakkaat kullat!
.
Leevi about two days and Peetu 1,5 years old. My sweet boys!

Leevi juuri syntyneenä, ikää noin tunti. Ihana ruttunaama!
.
Leevi as a newborn, age about an hour.

Vihdoin ja viimmein sain valmiiksi tilatut pääkallolapaset. Näitten valmistuminen oli kovan työn ja tuskan takana. Mutta nyt ne on valmiit ja voin aloittaa Ihan Mitä Haluan!
.
.
Finally I finished these skull mittens, it was a hard work, but now they are done and I can start anything I want!


Pääkallolapaset / Pirate mittens
Ohje / Pattern : Pirate mittens
Lanka / Yarn : Novita Nalle / Nalle by Novita
Langan menekki / Yarn consumption : 49 g
Puikot / Needles : 3mm dnps
Lauantaina oli itsenäisyyspäivä ja käytiin illalla tuossa keskustassa katsomassa soihtukulkuetta. Olihan se pimeässä kivan näköistä.
.
.
It was independenceday on saturday and we went to the central of Kannus to see the parade. It looked nice in the dark.


Lauantai illalla käytiin myös paistamassa makkaraa Korpelan padolla. Hiilloksesta löytyi ihan sydämen muotoinen kappale.
.
.
On the same evening we went to Korpela's dam to have a picnic. At the fireplace there was a heartshaped piece of wood.Peetu makkaran paisto puuhissa.

Peetu heating the sausage.Korpelan Pato:
.
Korpelas dam:


Leevi liekkien lumoissa: .
.
Leevi watching the flames:


Osallistuin SP13:sta ja jälleen tulee viikottain kysymys, johon täytyisi vastata. Eka kysymys koski sitä, mistä on kiitollinen. Minä olen kiitollinen perheestäni; lapsistani, aviomiehestäni, vanhemmistani, sisaruksistani. Ystävistäni, siitä, että olen saanut olla terve. Olen myös kiitollinen kodistani ja myös työpaikastani vaikkei se Maailman Paras työpaikka olekaan.
.
.
I participated in the SP13 and this weeks question was about what I'm thankful of. I'm thankful of my family, my children, my husband, my parents and my siblings. My friends and for my health. And I'm also thankful of my home and my job, even if I think it's not the worlds best job but that too.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Sinulta haluan T-sanoja :)