Sivut

lauantai 21. helmikuuta 2009

Nappeja, sukkia ja leikkaus / Buttons, socks and operation

Olen kauan ihaillut Hannele Hämäläisen nappeja. Ne ovat syötävän suloisia ja kauniita. Minua harmitti ihan suunnattoman paljon, kun en löytänyt Hannelen pöytää Tampereen messuilta. Otin ja soitin Hannelelle tuossa reipas viikko sitten ja perjantaina oli ihanuudet postilaatikossa.
-
-
For a long time I have admired Hannele Hämäläinen's buttons. They are so beautiful and sweet. It annoyed me so much that I didn't find her from the Tampere expo. So I made a call about a week ago and those love buttons were in the mailbox last friday.Valmistakin täällä on! Sukuun syntyi pieni poika jokin aika sitten. Ostolahjan mukana vauvaa pääsee lämmittämään nämä Uhoavan Gnun ohjeella tehdyt Supervauvan polvisukat. Ohje on edelleen loistava ja sukat hyvän malliset.
-
-
I have got something finnished also! Some time ago a little boy was born to our relatives. I made these Super baby's knee highs which were on the Uhoava Gnus blog. The pattern is still great and the socks are very good too.
-
Supervauvan polvisukat
Lanka : Tuntematon ohuehko sukkalanka (saa huikata jos joku tunnistaa!)
Langan menekki : 24 g
Puikot: 3mm
.
Super Baby's Knee Highs
Yarn : Unknown sock yarn 24 g
Needles: 3 mm dpn
-
-
Viime perjantai meillä meni sairaalassa. Leevillä oli edessä korvien putkitus sekä kitarisojen poisto. Uskomattoman reipas jätkä! Tosin oltiin kyllä jo hyvissä ajoin alettu Leeville puhumaan toimenpiteestä ja oltiin kerrottu tarkasti tulevan leikkuun kulku, se minkä tiesimme. Peetulle on samainen operaatio tehty 3,5 vuotta sitten.
-
Last friday we were at the hospital. Leevi had a tubing for his ears because he has a glue ear and removal of the adenoids. He is so brave! We had talked to him about the prosedure for a long time and how it was done to Peetu 3,5 years ago.
-
Alla olevassa kuvassa ollaan juuri saatu Leeville sairaalan vaatteet päälle ja katsotaan vähän lastenohjelmia ja odotellaan...sitähän se päivä oikeastaan oli, odottelua.
.
Leevi had just his hospital clothes on here we are waiting and watching some programs on the TV...and that it was all day about, waiting. -
-
-
Alla olevassa kuvassa Leevi on jo saanut esilääkityksen ja on ihan kohta lähdössä leikkuriin. Leevi puhui ihan höpöjä jo tuossa vaiheessa ja oli vähän unisen oloinen ja veltto. Ja nauroi!
.
Here Leevi has got his premedication and is just about to go to the surgery. He was talking funny things and laughed alot.

Leevi nukkua tuhersi likemmäs 3 tuntia leikkauksen jälkeen. Ja olikin sitten hyvällä tuulella. Heti kohta annettiinkin sitten pillimehua ja jäätelöä ja hyvin maistui. Kolmen maissa iltapäivällä päästiin lähtemään kotiin päin. Pikkuinen potilas voi nyt oikein hyvin ja nauttii täysin siemauksin, kun saa syödä paljon jäätelöä. Nyt sitten vain toivotaan, että toimenpiteestä oli apua ja korvatulehduksia ei enää kovin paljoa tulis ja liimakorva parantuis. Toivotaan.
Nyt Peetun villapaidan kimppuun. .
.
.
After the operation Leevi slept almost for three hours, and he was on a good mood right after he woke up. He had som juice and icecream went down just nicely. Somewhere around 15:00 we could leave the hospital. Leevi is now feeling very well and having a great time because he can have all the icecream he wants. Now we just hope that it will help to the glue ear and he would not have as many ear infections as earlier.
Now I'll get my hands on to Peetus sweater.

2 kommenttia:

Kerry kirjoitti...

I'm so glad to hear Leevi's procedure went so well!

The buttons are absolutely gorgeous! I especially like the bunnies. :-) The socks turned out great too!

SatuU kirjoitti...

Reipas poika!! Toivottavasti putkituksesta ja leikkauksesta on apua - meillä ainakin poika parani yli vuoden kestäneen kierteen jälkeen. VAIN kolme-neljä tulehdusta tullut korviin sen jälkeen.... ja siitä on nyt 2 v aikaa.