Sivut

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Sekalaista höpinää!

Tarjan blogissa törmäsin hauskalta kuulostavaan juttuun! Eli homman nimi olis tällainen:

"Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka kommentoivat (ja sitä haluavat), saavat jotain tekemääni. Minun valintani. Sinulle. Tässä tarjouksessa on muutamia sääntöjä ja rajoituksia: Ei ole takuita siitä, että pidät tekemästäni, tekemäni juttu on vain sinua varten, se tehdään tämän vuoden aikana. Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä se voisi olla. Se voi olla tarina, se voi olla runo. Voin piirtää tai maalata jotakin. Voin leipoa jotain ja lähettää sen sinulle. Kuka tietää? Et ainakaan sinä! Säilytän itselläni oikeuden tehdä jotain hyvin omituista. Haaste on se, että sinunkin täytyy laittaa tämä blogiisi. Kaikki me osaamme tehdä jotain."
'
ä'
'Lapset on ollut tiistaista lähtien Jalasjärvellä. Tulevat huomenna kotiin, ikävä on kyllä jo kova! ;) Ja hieman takaraivossa jyskyttää "huono äiti" olo, kun lapset ovat muualla ja itse kotona. Mutta, paljon ollaan kyllä täällä tehty sillä aikaa. Poikien huoneet on siivottu ja rojuja kannettu varastoon odottamaan jatkoa. Ette voi uskoa sitä tavaran määrää mikä poikien huoneista lähti pois. Ja mainita täytyy vielä, että molemmissa huoneissa on 4 korkeaa kaappia jotka aikaisemmin ovat olleet liki täynnä meidän tylsien aikuisten tavaroita. Nyt kaapit ovat pelkästään poikien käytössä ja tavarat saatiin siististi järjestettyä ja ennen kaikkea, jokaisella tavaralla on selvästi oma paikka! Harmi ettei tullut otettua ennen kuvaa.
Olen minä sitten lankanikin järjestellyt.
Tästä lähdettiin liikkeelle, plus kaksi ISOA vetolaatikollista ja pari pahvilaatikollista lankaa, joita ei tullut kuvailtua!


Tällaiselta hylly näyttää siivouksen jälkeen! Ihanaa väriterapiaa! Hyllyt puolitin 3mm paksulla kirkkaalla pleksillä. Nyt langat sai hyvään järjestykseen ja ne jopa pysyy näin. Eikös olekin kivan näköinen hylly?

Jopa jämä kerät pääsi näytille! Tähän on pakko mainita, että tämä oli Jannen idea ja Janne jopa keri suurimman osan näistä keristä. Ja täytyy sanoa, että idea oli hyvä ja aika tehokaskin myös. Hylly on aivan tupaten täynnä, etureunasti ihan peräseinään asti.


Ja koska jämäkerien määrä vähän kauhistutti, aloin kutomaan tilkkuja. Ei niitä ole kuin vasta kolme, mutta pikkuhiljaa. Sen kummempia suunnitelmia ei tilkuille ole, katsotaan minkä verran viitsin näitä tilkkuja tehdä.

Siivouksen lomassa, keräsin hyllystä pois mohair langat. Olisiko kenelläkään käyttöä tallaiselle kasalle?! Kasasta löytyy n.1080 g erilaisia mohair lankoja. Kitten mohairia, Garnstudion Vivaldia, Mohair luxia, Angorina Lyxia, sekä jotain sekalaisia pääosin tallinnasta tuotuja lankoja. Mielellään luopuisin koko satsista yhdelle tyypille, mutta jos kasassa on joku tietty mitä haluaisit, niin laita mailia, eiköhän sekin järjesty. Näistä ei paljoa tarvi köyhtyä. tarjoa vaihtarina vaikka jotain villaista ja sitä villaista ei tosiaankaan tarvi olla saman verran. ;) MOHAIRIT ON VARATTU!

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Vähänkö siisti hylly! wautsi! Huomenna näen sen ihan livenä :)

Anonyymi kirjoitti...

WOW! Hyvältä näyttää... Minäkin olen siivoillut kodinhoitohuonetta, mutta ei se vieläkään kuvauskunnossa ole...t.M/Oulu

Satu H kirjoitti...

tulipa siisti lankahyllystä, het melkeen ko kaupanhylly! :)