Sivut

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Metallilanka punontaa jälleen kerran

On näemmä vähän materiaalit vaihtunut vähän kovempiin tässä blogissa. Kyllä mä vielä kudonkin, lapasta ja sukkaa on tulossa ja haluaisin aloittaa February Lady Sweater:n nyt kun sen ohje on saatavilla suomeksi. Kiitokset Kristiinalle vielä suomennuksesta!!

Mutta rautalankaahan täälä on nyt väännelty useamman kulhon verran. Viimmeisellä metallilankapunonta kerralla aloitin veneen muotoista kulhoa. Tänään sen sain valmiiksi. Koristeena jouluvaloista purettuja muovisia helmiä.
Kulho, jossa ilmettä antamassa tummalla rautalangalla tehdyt raidat sekä lasiset "kristallit".
Tähän seuraavaan en nyt kamalan tyytyväinen ole, mutta tehty mikä tehty ja seuraavan kanssa sujuu jo paremmin. Halusin tehdä kulhon, jossa ei ole jalkaa ollenkaan tai ainakin se olisi hyvin matala. Tässä kulho nostetaan jalan päälle, jalka on siis irtonainen. Jalka on omaa sovellusta, kunhan kokeilin toimisiko se noin, mutta mielestäni jalka ei sovi kulhon yleis ilmeeseen. Joten kulho luultavasti tulee saamaan uuden jalan, kunhan saan sellaisen aikaiseksi.


Tämä kynttilänjalka on unohtunut esitellä, tein tämän ensimmäisen kurssikerran jälkeen, intoa oli, taitoa ei. Kunhan kokeilin osaisinko tehdä. Tosin en ole varma uskaltaisinko tuikkuun tulta laittaa, en mene takuuseen, että kynttilänjalka pysyy pystyssä. ;)


Aiemmassa postauksessa esittelin rautalanka kasan, josta pitäisi tulla kattokruunu 18 tuikulle. Itse olin jo ihan valmis luovuttamaan sen suhteen. Olin jo ihan varma, että koko kasa joutaa mun puolesta niin kauas kuin pippuri kasvaa tai ainakin metallinkeräys laatikkoon. Kurssin opettajan, muiden kurssilaisten sekä Jannen kannustuksella päätin kuitenkin olla vielä luovuttamatta. Katsotaan mitä saan aikaiseksi. Kurssilaiset tekivät aivan uskomattoman kauniita kattokruunuja. Kuviakin niistä otin, mutta en muistanut kysyä saanko laittaa kuvia tänne näytille enkä viitsi ilman lupaa laittaa. Joten nyt saatte sitten vain luvan uskoa. Nähtäväksi jää, saanko omani joskus valmiiksi.
Nyt olisi viikon loma (oikeasti lomautusta), ihanaa! Ei haittaa pätkääkään. Tänään siivoiltiin pihaa, lumien sulaessa lumen alta paljastuu jos jonkinlaista rojua. Uudenvuoden rakettien roskia ja hiekkalaatikko leluja nyt enimmäkseen. Iltapäivällä käytiin vielä paistelemassa makkaraa Lohtajan pesäkivillä. (Rullaa ihan sivun alalaitaan). Ensiviikolla pitäisi käydä laittamassa pojille passit hakuseen, suunnitteilla Tallinnan reissua koko perheen voimin alkukesälle!!!
Hauskaa alkavaa viikkoa ihan jokaiselle!

2 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Aivan ihana tuo veneenmuotoinen kulho!

Satu H kirjoitti...

upeita metallilankatöitä! tuota ois olla kiva joskus kokeilla.