Sivut

lauantai 16. toukokuuta 2009

Hurjasti kuvia taas!

Taas on edellisestä postauksesta vierähtänyt hetki jos toinenkin. Luvassa taas paljon kuvia, mutta valitettavan vähän valmiita käsitöitä.

Äidille valmistui äitienpäiväksi ruusun lisäksi tiskirätti.

Ananas tiskirätti

Ohje: Ananas (ulla 03/08)

Lanka: Mandarin Petit kaksinkertaisena

Langan menekki : 42 g

Puikot: 3,5 mm

Aktiivisena työnalla käsitöistä on Lanarten kalla taulu. Katsotaas valmistuuko ikinä, koskaan, milloinkaan. Aika näyttää.

Esikoinen täytti 6 vuotta ja ykkös toiveena synttärilahjaksi oli rummut. Ja ne hän myös sai. Kovasti on pojalla halua oppia soittamaan, ja hänestä kuulemma myös tulee isona rokkari. ;) Asenne ainakin on kuin rokkarin konsanaan ja lempimusiikkiaan on kuulemma Klamydia.

Myös nuorimmainen on kovin innokas rumpujen paukuttelija.

Tämä viikko on taas vietetty töistä lomautus viikkoa. Keskiviikkona lähdimme kotikoti maisemiin Jalasjärvelle. Torstaina käytiin Ähtärin eläinpuistossa. Johan olivat suloisia ne 3 pientä karhun pentua jotka siellä oli. Harmi kun en saanut hyvää kuvaa niistä.

Villisiat ainakin osasi ottaa rennosti:Alpakat on suloisia otuksia.


Tuli myös juoksutettua mahlaa Jalasjärven reissulla. Ehkä paras mahla aika on jo mennyt tai vasta tulossa, koska vuorokauden juoksutuksen jälkeen ei mahlaa ollut kuin tuo puolen litran pullollinen. Jonkun verran sitä tuli maisteltua. Yllätyin, kun myös lapset uskalsi maistaa ja Peetu jopa sanoi tykkääväänsä. Luultavasti ei juoksutettu mahlaa ihan oikea oppisesti, mutta onnistui se noinkin.


Kurikassa on Luovan näkötorni. Näkötorni sijaitsee Laukavuoren huipulla. Alimmainen taso on noin 10 metrissä ja ylimmäinen 25 metrissä. Minä ja pojat ei uskallettu mennä edes tuohon alemmalle tasanteelle asti. Janne meni melkein ylös asti. Tuolloin oli tosi kova tuuli ja torni heilui kuin mikäkin. Täytyy joskus ottaa tyynellä ilmalla uus yritys.

Komiat maisemat sieltä ylhäältä olis kyllä ollut. Näihin maisemiin on aina vähän ikävä!


Perjantai illalla käytiin vielä makkaranpaisto retkellä Ponsinevalla, Jalasjärvellä. Pitkospuita pitkin käveltiin sellainen noin 1,5 km laavulle ja samaa reittiä takaisin. Leevi tapansa mukaan Juoksi koko matkan ja olivatkin sitten paapan kanssa ensimmäisinä perillä. ;) Me ehdittiin vähän ihailemaan maisemiakin! Tykkäsin kovasti!

Täytyis ottaa selvää onko täällä päin tuollaisia pitkospuu reittejä. Lapsetkin tykkäs kovasti kävellä niillä ja malttoivat rauhoittua makkaranpaistoonkin kun olivat ensin käppäilleet sen 1,5km. ;)
Nyt käsitöiden pariin. Päivitystä tulee taas, joskus. ;)Ei kommentteja: