Sivut

sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Ompelukärpänen tuli, toivottavasti jäädäkseen!

Muoks! Kiitos Minnalle kassi kehuista, sekä kukan oikeasta nimestä. ;)
Ja Anne, laitatko s-posti osoitetta tai jotain, niin voin laittaa sulle kangaspuista hintaa yms. Sun profiili ei ollut saatavilla, niin en voinut sitä kautta sulle viestiä laittaa.

Ompelu kärpänen puraisi! Teidän oli tässä kohden tarkoitus nähdä kuva punaraitaisesta 74 senttisestä hihattomasta mekosta, sekä suloisesta sammakko trikoosta oleva 62 senttinen pienillä hihoilla oleva mekko... Mutta ettepäs näekään. Minä en vain osaa ommella trikoota. Eilisen päivän yritin, yritin oikein kovasti, mutta sitten meni hermot ja vannoin, etten ikinä koskaan enää koske trikoo kankaisiin. Mutta voi olla, että joudun perumaan sanani...

Kun kerta trikoon ompelu ei sujunut, otin ystävältä joululahjaksi saamani Tildan talossa -kirjan ja sen ohjeella ompelin itelleni käsilaukun. Ja se on ihana! Olkaimia pidensin noin 10 senttiä. Näitä lisää, kiitos! Kankaan olen muistaakseni ostanu Eurokankaan palakorista, ja tykkään ihan hirmu paljo! Sisä taskuja tähän nyt olis voinut vielä ommella, mutta seuraavaan sitte.

Kiinnityksenä tässä on neppari ja se on ihan riittävä. Yksi neppari pitää juuri sopivasti laukun kiinni.

Tänään sitten surruuttelin vielä meikkipussin samaisen Tildan Talossa- kirjan ohjeella. Yllättävän hankala ommella tuollaisia kaarevia linjoja. Mutta kelpaa meikäläisen meikeille.

Paikallisessa kangaskaupassa on paraikaa loppuunmyynti. Vaikka oikeasti ei olisi varaa ostaa yhtään mitään ylimääräistä, niin kun mies kerta yllytti... Ei hullua tarvi kovin kauaa yllyttää. Ylimmäisenä 2 m ihanaa kesäistä paksua kangasta. Tästä tulee ainakin jo aikaisemmin nähdyn kaltainen käsilaukku ja jotain muuta myös. Keskimmäisenä metrin verran Hilcon ihanaista sametti kangasta. Tälle ei vielä tarkkoja suunnitelmia. Alimmaisena sitten meikäläiselle tunika kangas, ihanan ohutta puuvillaa. Lisäksi ostin vielä reilusta tukikangasta.
Ja jos vaikka kohta kävis hamstraamassa vähän lisää... ;)

Kaunis metsätähti!


Tarvisko kukaan kangaspuita? Täällä olis ihan vapaana Ilmajokiset, 1900- luvun alkupuolelta olevat kangaspuut. Tukin pituus 120cm. Kangaspuut majailee täällä Kannuksessa, suurimmaksi osaksi osina, vähän tuota kehikkoa kasattiin, mutta ei sitten osattu kasata enempää. Saa niitä tulle katsomaankin! ;)Mukaan saa myös luomapuut!

6 kommenttia:

leeloo kirjoitti...

heips taas!
millanen hinta noilla kangaspuilla ois..=)vähän kiinostais kyllä..

:anne

Minna kirjoitti...

Aivan IHANA kassi=)
Oispa taitoa ommella, kerran koitin ja sitä räpellystä ei kyllä kehtaa esitellä=/
mahtaisko kukka olla metsätähti??

osaispa käyttää mattopuita=/ ois meinaan kahdet kappaleet varastossa.

Kiva uusi tuttavuus tämä blogi=)

Anonyymi kirjoitti...

No sehän on metsätähti eikä valkovuokko. Taisit kyllä tietääkin sen.

Minna kirjoitti...

Tosi hieno tuo laukku! Mullakin olis tuo kirja (vaikka en tilda-fani olekaan... ) -pitääpä katsoa sillä silmällä.

leeloo kirjoitti...

jaa höh enpäs hokannu laittaa erikseen osotetta
eli leeloo@suomi24.fi
laitappa sinne infoo=)

:anne

Anonyymi kirjoitti...

Heips, noi kangaspuut kiinnostais, laitatko hinta ym. tietoja s-posti muoriska64@yahoo.com

Anita