Sivut

perjantai 18. syyskuuta 2009

February Lady Sweater

Vihdoinkin valmista! Kun Kristiinan silmukoissa oli ilmoitus, että Fabruary Lady Sweater ohje on nyt myös suomeksi, pääsi se heti To Do -listalle. Mutta, mutta... Mitähän tähän nyt sanois, tulipahan tehtyä. Mulle tämä ei passaa. Siis on sopivan kokoinen ja kaikkea, mutta mun hartiat näyttää tässä ainaskin kilometrin levyisiltä, joten nyt miettimään tälle sopivaa käyttäjää tai sitten puran koko neuleen! Hieman on harmitus, mutta minkäs teet. En tiedä mikä tässä saa hartiani näyttämään niin kamalan leveiltä, onko se tuo kaulus vai yläosan ainaoikea?!


February Lady Sweater
Lanka: Novita Isoveli
Langan menekki: 708 g
Puikot: 5mm


Leevi löysi pihalta aika surkean näköisen perhosen. Kovasti yritti Leevi pientä tsempata, että lähtis lentoon, mutta ei perhonen enää jaksanut. Lopulta Leevi vei perhosen koivun oksalle lepäämään.Tänään käytiin poimimassa vähän puolukoita uutispuuroa varten.

Tämä se on herkkua!!


Nyt on melkein pakko alkaa kutomaan sukkaa, lapasta, kauluria.... syksy tulee joka vuosi niin yllättäen!

5 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Kauniin värinen February :) Jospa tuo yläosa on sen mallinen, että se korostaa hartioita. Ainakin itse tunnun näyttävän harteikkaammalta oma February päällä, vaikka olen oikeasti kaikkea muuta kuin harteikas :D

Nam, lappapuuroa.

Hisk It kirjoitti...

Minä epäilen samaa (mulla on tosi leveät hartiat), mutta siitä huolimatta aion oman February Ladyn tehdä. Ja muitakin ylhäältä alas tehtäviä raglaneita.
Oisko se se raglan, sitten ainaoikea ja sitten vielä paksuhko lanka, jotka tekee.

Satu H kirjoitti...

kaunis neule. harmi jossei tullut sopiva. :( mutta kiva tiettä että ohje on saatavilla suomeksikin, jos vaikka tulis joskus tehtyä..

Pike kirjoitti...

Ihanat napit tuossa neuleessa!

Tiskirätit on ahkerassa käytössä, ja kuten luvattua, pesussa vain paranee! Vastalahja sulle on mietinnässä, mutta ei ihan vielä täysin suunniteltu :)

Niina kirjoitti...

Tosi kaunis neule. Ikävä ettei mallannut päällesi.