Sivut

torstai 3. syyskuuta 2009

SyysSetti Vaihto

Minä sain tänään kertakaikkisen ihanaa postia!! Sain SyysSetti vaihdon Pappi Puikoissa -blogin Outilta. Kaunista, huolellista ja lumoavaa jälkeä! Pussukan ja biscornun mallit ovat sovelluksia Jane Greenoffin "Cross Stitch Antique Style Samplersin" malleista.

Paketti sisälsi biscornun vaikka saksi koristeeksi.


Sekä kauniin pussukan, vaikka saksikoteloksi.
Lisäksi mukaan piti laittaa kaksi toisiinsa liittyvää juttua. Sain lehti nauhaa sekä lehtinappeja. Miten ikinä raaskin edes käyttää näitä?! Ja kortinkin oli Outi tehnyt itse. Olen sanaton! Tuhannet kiitokset Sinulle Outi!!

3 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpa kiva, että kelpasi :)! Vähänhän se aina jännittää, kun eka kertaa tekee jollekin, eikä ole varma, miellyttävätkö samat jutut kuin itseä ;).

Laitatko sinä tämän sinne yhteisblogiin, vai laitanko minä?

Tellu kirjoitti...

Voin minäkin toki tämän laittaa sinne yhteisblogiin, mutta mun pitää ensin kysyä Lennulta ne tunnukset. Vai miten se toimii? Tämä oli eka Lennun järjestämä vaihtoni johon olen osallistunut, joten en ole sinne yhteisblogiin vielä kirjotellut.

gloriosa kirjoitti...

Ijanan vaihdon olet saanut. Tulin tänne myös kiittämään minulle tekemästäsi syyssetti paketista. Sain sen jo eilen postissa, mutta en päässyt koneelle silloin. Kiitos todella paljon. Olit keksinyt juuri sen aiheen jota salaa haaveileinkin:) Enemmän juttua minun blogissani ja vaihtoblogissa kunhan vain kerkeän ottamaan kuvat vaihdosta.