Sivut

lauantai 3. lokakuuta 2009

Neulekirjani ja Risteily lahjakortti!

Muoriskan kautta sain tämän ihanan kirjan itselleni, tai kaksikin kirjaa. Toisen lähetän jossain vaiheessa jossakin vaihdossa, joko nyt käynnissä olevassa SNY:ssä tai jossakin tulevassa.Olisko kenelläkään tarkoitus mennä laiva risteilylle vielä ennen 11.11.2009? Minä sain tämän lahjakortin viime kesänä laivan TaxFree myymälästä, kun ostin tarpeeksi hyväskää, hujuhajua ja juotavaa. Tämä olis nyt sitten vapaana sille, joka sitä tarvitsee. Joten, jos haluat tämän lahjakortin, jätä kommenttia tähän postaukseen. Katson jonkun ajan päästä kuinka moni tämän haluaa. Jos halukkaita on useampi, arvotaan!

Innostuin sitten kaivelemaan neulekirjani esille. Ajattelin, että teen tänne blogiini listan neulekirjoistani. Että äkkiäkös mä sen nyt teen, kun ei niitä kirjoja oo ku ihan muutama.... Niinpä niin. Onhan noita näköjään kertynyt jokunen! ;-)
Mutta tykkään niistä ihan kamalan paljon ja aion ostella kyllä lisääkin aina kun kohdalle osuu ihuna kirja ja kun rahatilanne sen sallii.

Muoks! No nyt sain listattua kaikki neulekirjani sekä muutkin käsityökirjani. Täältä voipi käydä kurkkimassa!!

Miehet on yllätyksiä täynnä. Viikko sitten sain mieheltäni ruusuja, ihan muuten vain! Ja tämä on muuten erittäin harvinaista, tais olla jopa ihan eka kerta kun sain kukkia ihan muuten vain, ilman mitään syytä. Ja yhdessä ollaan nyt sentään oltu jo yli 13 vuotta...1 kommentti:

Stelliina kirjoitti...

Hep hep hep. Ilmoittaudun siis risteilylahjakorttia haluaviin.