Sivut

tiistai 20. lokakuuta 2009

Sny:tä ja tiffany perhosia

Tänään posti toi IHANAN paketin ihanaiselta Sny:ltäni! Paketti sisälsi 3 kerää Noron Silk Garden Lite lankaa, uusi tuttavuus minulle ja niin ihanan tuntuista. Vihreä kerä on Sny:ni itse poimulehdellä värjäämää lankaa. Kaunis vihreä sävy!! Hieman Sny:ni kortissa vinkkasi, että ehkäpä palaamme värjäily teemaan vielä myöhemmin, innolla odotan!! Rakastan polttaa kynttilöitä näin syksyisin ja talvisin, joten kauniit tähden muotoiset kynttilät tulivat tarpeeseen!


Sny:ni oli askarrellut kertakaikkisen kauniin kortin!

Silmukkamerkit on kuulemma tehnyt SNY:ni ystävä! Erittäin kauniita silmukkamerkkejä, näitä tarvii aina!

Tuhannet kiitokset Sinulle Rakas SNY:ni! Koko paketin sisältö on niin näköistäni, olet ihana!!
ä
Tänä iltana tiffany kurssilla sain perhosten osat teipattua ja tinattua. Siipien lasi kaunista puna-keltaista lasia, jonka värejä en sitten millään saanut toistumaan kunnolla. Tykkään näistä paljon!!

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Lasityösi on tosi hienoja!

Mä haaveilen edelleen sellaisesta pienen ikkunan kokoisesta (ikkunoiden väliin laitettavasta) ikkunasta joka olisi tehty tuollaisena lasityönä.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja perhosia! Valitettavasti en voi ottaa kunniaa kortista, sekin on silmukkamerkkien tekijän käsialaa. Olen tumpelo korttiaskarteluissa. Kiva, jos paketti oli mieluisa. Viimeisen paketin sisältö alkaa olla selvillä, marraskuu on vielä mietinnässä. Toiveita?

Tellu kirjoitti...

Tiina: Kiitos! ;)

SNY:ni: Ei mulla kyllä oikeastaan ole toiveita! Rakastan yllätyksiä ja nämä kaksi pakettia jotka olen Sinulta nyt saanut, ovat olleet täydellisiä! Olet ihana! <3