Sivut

lauantai 12. joulukuuta 2009

Onpas kiva vanheta!! ;)

Tämä joulun aika on aina ollut itselleni erityisen mieluista aikaa. Vanhenen loppu kuusta vuodella ja sain tänään ihunalta siskoltani ja perheeltään aivan loistavan lahjan! Jälleen sai todeta, että kyllä ne läheiset tietää mistä tykkään.
Katsokaahan kuinka ihana ompelulaatikko!!

Sisältä löytyi kaikkea tarpeellista ja kaunista!

Siskoseni kun on innokas ristipistelijä, oli hän pistellyt minulle pikkuisen biscornun. Kokoa biscornulla on noin 2 eurosen verran! Miten hirmuisen pikkuiset pistot tuossa onkaan! Systerin blogista kävin lunttaamassa, että kangas on Flobaa (?) ja pistot on tehty yhden yli.

Ja toiselta puolelta:


Eikä siinä vielä kaikki! Armas siskoseni oli tehnyt minulle myös neulavihkon!! T -kirjain on myöskin pistelty floballe ja yhden yli! Kaunista ja huolellista jälkeä molemmissa töissä!!

On niin ihana saada jotain itsetehtyä! Ihana huomata, että on jollekin oikeasti niin tärkeä, että toinen näkee hirmuisesti vaivaa tehdäkseen toiselle jotain käsityötä lahjaksi. Kiitos rakas siskoni, vielä tätäkin kautta! <3
a
Minäkin oon saanut jotain aikaiseksi. Tällaisen perhoskeijukaisen tein pukinkonttiin.


Aika hiljaista on täällä käsityörintamalla ollut. Ainainen väsymys ja huoli omasta terveydestä on vienyt voimat. Mutta minua tutkitaan ja selvitellään mistä tämä kaikki johtuu. Mitä ilmeisimmin "vika" löytyy kilpirauhasesta, mutta asiaa tutkitaan.

Ei kommentteja: