Sivut

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Joululaulu vaihto

Osallistuin Lennun järjestämään ristipistovaihtoon , jonka aiheena näin joulun alla oli Joululauluvaihto. Eli vaihdon pohjana oli jouluinen laulu. Paketissa piti postittaa yksi lauluun liittyvä ristipistoin tehty juttu sekä kaksi muuta lauluun liittyvää juttua. Sekä kortti tai kirje johon laulunsanat on kirjoitettuna.
a
Minä sain kaimaltani tänään postia. Hän oli valinnut jouluiseksi lauluksi Joululaulun. Laulu oli minulle ihan outo. Kävin sen YouTubesta kuuntelemassa ja se oli hyvin kaunis laulu. Suosittelen kyllä, että käytte kuuntelemassa.
a
Sain aivan ihanan kuusi aiheisen seinäkoristeen. Ja se pääsikin heti seinälle.

"... On kuusi tuotu huoneeseen
Latvaan tähti tuikkimaan..."

Lisäksi sain herkullisen tuoksuisia Partyliten tuikkuja, poron ja kauniin kortin!
a
"... Hiljaa loistaa valot kynttilöiden
Ne luovat joulun tunnelmaa..."
a
"...Nyt perheen pienin aikoo selvittää
Saako joulupukki porot lentämään..."
Iso ISO kiitos ja lämmin halaus sinulle kaimani!!
a
Minä tein Joululaulu vaihdon Virpille . Harmittaa vietävästi kun en muistanut kuvata tekemiäni juttuja ollenkaan. Mutta käykäähän Virpin blogissa kurkkaamassa mitä hänelle lähetin Nisse Polkan tiimoilta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Tellu! Juu, kiitoksia kauhiasti vielä paketista! Laitoin Lennulle viestin saapuneesta paketista ihan kuvien kera, eiköhän ne sinne piakkoin ilmesty. Haluatko liittää blogiisi minun ottamiani (tai siis mieheni ottamia....) kuvia, voin laittaa ne vaikka s-postilla tulemaan? T:Virpi l_virpi@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
vein paketin postiin töiden jälkeen. Varmaan joskus ensi viikon puolenvälin jälkeen salaisuus paljastuu.

t. sny