Sivut

maanantai 11. tammikuuta 2010

Eka valmis neulomus ja ulkoilua!!

Ensimmäinen neulomus tälle vuodelle valmiina. Kolmas Revontuli huivini. Tykkään tästä mallista paljon, tätä on mukava tikutella aivottomana telkkaria katsellessa ja liukuvärjättyä lankaa käyttäessä tästä tulee kuitenkin näyttävä. Eka Revontuleni oli punasävyinen, toka vaalea ja tässä kolmannessa on kauniit vihreän ja ruskean sävyt.


Tälle huiville tuli kokoakin ihan kivasti. Siipiväli noin 2 metriä ja niskasta kärkeen noin 90 cm. Anteeksi salaman raiskaama kuva. Elättelen toiveita, että saisin tän joskus kuvattua paremmin päivän valolla.
ä
ä
ä
ä
ä
ä
ä
ä
ä
ä


Revontuli -huivi
Ohje: Revontuli huivi, Ulla 3/07
Lanka: Viron villa
Langan menekki: 170 g
Puikot: 5 mmOnneksi nuo pakkaset vähän lauhtu, täälä oli pahimmillaan vissiin noin -32 astetta pakkasta. Ei silloin oikein tehnny mieli ulkoilla. Viikonloppuna oli oikein kivat ulkoilu kelit ja tulikin sitten käytyä luistemassa ja pulkkamäessä.


Hyvin tuo luistelu sujuu jo molemmilta. Lupasin Peetulle ostaa jääkiekkomailan kunhan oppii ensin luistelemaan, ja nyt pitäis sitten käydä maila ostamassa. ;)Retkeilemässäkin ollaan käyty. Tässä meikäläinen tuijottaa nuotiota...
Janne kävi tälle iltaa poikien kanssa pulkkamäessä. Sinne oli jotku tehneet kunnon hyppyrinkin ja komeat ilmalennot sieltä saikin.
Nyt kun Thyroxin lääkitys on alkanut vaikuttaa, on ihana huomata mitä tämä elämä oikeasti onkaan. Ja osan oireista tajuaa oireiksi vasta nyt, kun ne on jäänyt pois. Yksitellen ennen jokapäiväiset oireet tippuu pois mun elämästä ja elämä (ja minä) hymyilee pitkästä aikaa. Elämä on aika kummallinen.
Olen ollut tupakoimatta nyt 11 päivää!! Hetkittäin on tosi vaikeaa, aamupäivät ja illat menee aika helposti mutta iltapäivän tunnit ovat vaikeita, tosi vaikeita. Mutta hetki ja päivä kerrallaan mennään. Tupakoinnin lopettamisen jälkeen, vuorokauteen on tullut kamalan monta tuntia lisää aikaa!
Huomenna pyörähtää käyntiin osaltani myös kevään kansalaisopisto kurssit. Tiffany alkaa huomenna täälä Kannuksessa. Ilmottauduin myös helmikuussa alkavalle Kälviän tiffany kurssille sekä Kokkolassa olevalle Kasvivärjäys kurssille, se on vasta kesäkuussa.
Nyt kuppi kahvia ja Täydelliset naiset. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!

3 kommenttia:

Raijis kirjoitti...

Muistan hyvin melkein viidentoista vuoden takaa tuon ekojen Thyroxinien vaikutuksen - oli ihanaa kun jaksoi tehdä kaikkee, portaitakin oli ilo kiivetä ja outot kivut katosi tai ainakin väheni.

Ai niin kaunis revontuli!

Päivi kirjoitti...

Upeaa, että lääkitys alkaa todellakin nyt toimia! Taisteluahan se on välillä tuo säätäminen, mutta ihanaa se kun huomaa että olo tosiaan voi muuttua :)

Ja tsemppiä kovasti tupakoinnin lopetukseen! Itsekin tulin polttaneeksi joskus, ja lopettettuani huomasin että se olikin ollut vain "huono tapa" - yllättävän helposti siitä lopulta pääsi eroon (vaikka muuta olinkin kuvitellut). Ja säästyy rahaa, jonka sit voi laittaa vaikka lankoihin ;D

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Oon joskus eksyny sun blogiin, ja hetken luettuani tajusin että ollaan oltu yläasteella samaan aikaan samassa paikassa : maailma on pieni...

Vasta tosta sun päivityksestä tajusin itsekin googlettaa kipirauhasen vajaatoimintaa, ja tajusin että kai täsä on ittekki labraan lähdettävä. Noita oireita - joita en siis ole itsekään oireiksi tajunnut - löytyi yli 20, kun alkoi tieoja etsiä... Työterveyshuolto siis kutsuu... Katsotaan, mikä on tuomio...