Sivut

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Täällä taas, pitkästä aikaa!!


Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt aikaa kuukauden päivät. Ei vain ole jaksanut blogata.

Olin taannoin Kokkolan kansalaisopiston tiffany kurssilla Kälviällä. Ihanat kaksi viikonloppua. Mukava porukka, hyvä opettaja.
Jalka vielä lampulta uupuu. Ostin kyllä jo yhden jalan Haaparannasta, mutta ostin liian ison. Täytyy ostaa pienempi jalka tuolla lampulle ja tehdä juuri ostamaani jalkaan isompi lamppu. Lisäksi ostin Haapaarannasta lamppu lasia, ja kyllä se halvempaa siellä oli kuin täälä suomen puolella.


Lisäksi on valmistunut tällainen ruusu taulu. Tykkään kovasti! Tämä menee lahjaksi vaikka kyllä tekisi mieli ripustaa se ihan omaankin ikkunaan. :)

Käytiin tuossa pienellä talviloma reissulla. Käytiin Kemin lumilinnassa ja olihan siellä hauskaa. Vaikka keli oli tosi kurja. Tuuli ja tuiskutti ja pyrytti lunta. Oli tosi kylmä!! Mutta kaunista siellä oli.Lumiravintolassa oli tunnelmaa!


Perhepotretti!! :D


Lumihotellin huoneissa oli kauniita taideteoksia! Sviitissä olisi ihana joskus viettää tuon ukon kanssa pieni lomanen, ihan kahdestaa....Munkki, mehu ja lämmittely tauko!Sormet ihan sokerissa...


Lumilinnan ihan siinä vieressä oli joku lasten kulttuurikeskus. Sinne oli järkätty lapsille aarrejahti ja lopuksi sai sitten askarrella käärmeen. Ja tuskin tarvii mainita, että lapset tykkäs. :)

Ihan ilman haavereita ei päästy....
Oltiin yötä Kemin Cumulus hotellissa. Pojat halus jäädä hotellin aulaan katsomaan lasten ohjelmia. Me mentiin Jannen kans hotelli huoneeseen. Kohta kuulu Peetun juoksu askeleen käytävästä. Peetu tuli kertomaan että Leevi kaatui jakkaralla ja löi päänsä. Päässä oli haava ja siitä vuoti vähä verta. Verenvuoto loppui tosi nopeesti, eikä sitten lähdetty otattamaan tikkejä. Mutta laastarihan pitää aina laittaa, itku loppui sen siliäntien kun haavaan laitettiin laastari. Kumma taika tuolla laastarille. ;)Kotimatkalla käytiin Oulun HopLopissa ja johan oli liikunnallinen pari tuntinen lapsilla.

Kieli keskellä suuta.
1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Aivan ihana lamppu.