Sivut

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Täällä taas!

Taas kerran on edellisestä päivityksestä kulunut aikaa kuukauden päivät. Hengissä vielä, vaikka olo onkin ollut aika "kuollut". Väsynyt ja apea olo on vaivannut. Olen nukkunut liki kellon ympärillisiä, aamulla suoraan sanottuna v...tuttaa ja ahdistaa lähteä töihin, kotona ei mitään saa aikaseksi. Viikonloputkin on ihan turha keksintö, nekin vaan tympäsee. Ehkä tähän osa syynä on lomautusten loppuminen, joku kai olisi vain tyytyväinen. Kyllä varmaan minäkin olisin, jos työ olisi mielekästä. Kaipaan elämään täydellistä muutosta. Monen asian pitäisi muuttua tässä nykyisessä tilanteessa. Ja niitä kohti mennään, pienin askelin ja pikkuhiljaa. Vaikka haluaisinkin niin kovasti, että tämän kaiken epämiellyttävän vain voisi jättää tähän ja aukaista uuden luvun elämässä. Astua siihen uuteen lukuun ja olla taas onnellinen. Mutta ei se ole noin helppoa. Ja olenpa kuitenkin melko varma, että muutosta kaivataan myös jossain muussakin kuin vain minussa. Mutta aika näyttää mihin tämä elämä vie.
a
Noita pohdintojani voisin kyllä jatkaa jopa loputtomiin, mutta jääköön nyt tuohon tällä kertaa. Toden näköisesti täällä kuitenkin käy "puoli sukua" lukemassa kirjoituksiani. Vilkutukset vain heille! :)
a
Kuvat tuli nyt näköjään päinvastaiseen järjestykseen kuin oli tarkoitus, mutta olkoon.
a
Isälle tein hirvitaulun. Ensin oli tarkoitus tehdä tämä isälle 60 vuotis lahjaksi, mutta annan tämän hänelle kunhan taulu on ensin käynyt Kannuksen kansalaisopiston kevät näyttelyssä. Kokoa tällä taululla on 41 * 30 cm. Ja mikäli olisin itse (tai mieheni olisi) yhtään hirvimies, niin haluaisin tämän ehdottomasti omaan ikkunaan. Olen loppu tulokseen varsin tyytyväinen.Osallistuin tuossa alkuvuodesta Lennun järjestämään kirjekuorivaihtoon.
Minä sain upeasti toteutetun kuoren Ristipistoni Blogin Minnalta. Olen erittäin pahoillani että päivitys tästä upeasta kuoresta tulee vasta nyt.Mukana kuoressa oli pääsiäisaiheinen kortti, kaksi postimerkkiä sekä kirje!
Minä pistelin kuoren Pappi puikoissa Blogin Outille. Ja enhän mä tietenkään muistanut siitä edes kuvia ottaa, mutta kuvat kuoresta löytyy vaikkapa vaihtoblogista.
a
Tämän näköiset trullit lähti täältä pääsiäisenä kiertelemään naapurit. Leevillä karkkeja taitaa olla vieläkin jäljellä. :)

a


Lumiukko ja ylpeä tekijä, Leevi 5v! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Teija!Tuli mahtava tuosta hirvitaulusta!

Lennu kirjoitti...

Hienoja trulleja ja ihania kuoria :) Tsemppiä sinne!