Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2008

You make my day!

Sain Puikkoterapiaa blogin Satulta You make my day! -tunnustuksen! Tuhannet kiitokset, se lämmitti mieltä tosi paljon.

You make my day -teet päivästäni ihanan. Näitä on kiva antaa ja kiva saada. Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja.- Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi- silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan.

Olen miettinyt kovasti kenelle tämän antaisin. Mutta en osaa valita kymmentä blogia. Kaikki blogit joita seurailen (noin 150 kpl) ovat tämän tunnustuksen ansainneet Kiitos teille ihan jokaiselle bloggaajalle. Jokainen blogi tuottaa iloa ja uusia ideoita. On kiva ja rentouttavaa katsoa muiden aikaansaannoksista kuvia ja lukea tarinoita. Kiitos!

2 kommenttia:

Aiju kirjoitti...

You make my day! alkinto sinulle blogissani :)

Vertsu kirjoitti...

Kiitos paljon palkinnosta! Lanka oli just eikä melkein oikeeta, suklaa hyvää ja salmiakit piilotettu lapsilta & mieheltä. Olen muuten ihan äärimmäisen kateellinen sun mahtavasta neulontanurkkauksesta, jokaisella neulojalla pitäisi olla juuri sellainen.