Sivut

sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Viitelöintiä

Kävin lauantaina paikallisessa kirja kaupassa etsimässä vasenkätisen saksia. (ei löytynyt) ja pitihän se käsityökirjat samalla katsoa. Olen monesti lainannut tämän kirjan kirjastosta ja koska kirjalla oli hintaa vain 9,90euroa, niin pakkohan se oli ottaa mukaan. Kirjassa on ihan kivoja malleja.Kansalaisopiston perinnekäsityö kurssilla viimeviikolla loin loimen tähän viittelöityyn kaulahuiviin. Kotona sitten muutamana iltana viittelöin ja sain huivin valmiiksi. Tuli ihan kiva, mutta tuskin kuitenkaan pääsee käyttöön. Luulen että verkkomaisuutensa vuoksi ei käytössä kovin kauaa kestä.

Vuorottain viitelöity kaulahuivi
Lanka: Esiton huopalanka
Langan menekki: 54g
Vihervaarakin edityy pikkuhiljaa. Toinen hiha on valmis ja kroppaosa kainaloissa. Toinen hiha ihan alkutekijöissään. Lisäksi työn alla on jotain hyvin salaista, joka pitää saada valmiiksi ennen maaliskuun yhdeksättä päivää. ;)


4 kommenttia:

Lankavuori kirjoitti...

Hauskan näköinen huivi! Enpä ole viittelöinnistä ennen kuullutkaan! Katsonko täältä päin vasuri-saksia? Jos, niin kerro minkä kokoisia. Pojille terkut!!

SatuU kirjoitti...

Onpa jännä huivi...en ole minäkään moisesta tekniikasta ennen kuullut.
Käy muuten Halpa-hallista katsomassa niitä saksia...ainakin Kokkolassa niitä sieltä löytyy.
Mukavaa viikkoa sinulle!

emilia kirjoitti...

kivat värit huivissa! mun on pitänyt viitelöidä koulussa (ala-asteella viitisentoista vuotta sitten) kaulahuivi. ja se huivi on muistaakseni kestänyt yllättävän hyvin.

Satu H kirjoitti...

Ihan outo juttu mullkein tuo viitelöinti. Kaunis huivi kyllä.