Sivut

maanantai 30. kesäkuuta 2008

Vihervaara ja vauvan sukat / Green hoodie to me and baby socks

Vihdoinkin se on valmis, Vihervaara nimittäin. Se oli jo ihan vähällä UFOutua, mutta joku aika sitten innostuin ja päätin, että nyt teen sen valmiiksi. Ja hyvä että tein, se on ihana. Tykkään kovasti. Loistava ohje! Ehkä nyt ei ole ihan oikea aika noin paksulle neuleelle, mutta kyllä se talvikin sieltä vielä tulee.

Finally it's ready, Green hoodie to me! I like it, very much. Maybe it's now too thick, but winter coming, sooner or later.Vihervaara / Green hoodie
Ohje / Pattern : Vihervaara by Tikru
Lanka / Yarn : Novitan Mambo / Mambo by Novita
Langan menekki / Yarn consumption : 919 g
Puikot / Needles : 7 mm muovi hirvitykset sukkikset ja pyöröt / 7mm terrible blastic needles DNP and circulars

Täytyis kyllä alkaa satsaan vähän nuihin puikkoihin. Mamboa oli ihan järkyttävän kamala kutoa muovisilla puikoilla eikä bambuisetkaan oikein toimineet. Addin puikot vois olla hyvät?! Kokemuksia kellään? Lanka ei luistanu nuilla muovisilla puikoilla yhtään, hermo meinas mennä.

I must invest for needles, I have to. I hate blastic needles, yarn doesn't slide blastic needles at all.

Tässä Vihervaar vielä takaa:

Green hoodie back:
Ja huppu:

And hood:Ystävä (vilkutus Piialle!) saa vauvan hetkenä minä hyvänsä ja tokihan haluan muistaa uutta tulokasta jollain itse tehdyllä. Tumputkin on tulossa. Tarkoitus olisi kutoa vielä myssykin.

My friend ( waive to Piia!) get a baby soon. And of course I want knitting something to new baby.Supervauvan polvisukat / Super baby's Knee Highs
Lanka / Yarn : Austreman step
Langan menekki / Yarn consumption : 22 g
Puikot / Needles: 2,5 mm bambu sukkikset / 2,5 bamboo DNP
Tosi hyvä ohje. Näitä vois välitöinä tekaista jemmaankin muutaman parin. Kulkee helposti mukana ja saa hyvin käytettyä ohuiden sukkalankojen jämät näihin.

7 kommenttia:

zaro kirjoitti...

ihania olet tehnyt!

Lankavuori kirjoitti...

Tosi hieno tuli! Hyvä ettei se jäänyt sinne kaapin perälle :)

Anonyymi kirjoitti...

Vilkutus tuli perille :) kaikenlaista ihanaa oot taas ahertanu ! mistähän sitä löytäis itekki sinniä saada etes jotain loppuun asti.. joko loma suunnitelmat ovat päässeet toteutuksen puolelle ? -Piia

SatuU kirjoitti...

Wautsi, upea työ!!
Addin pyöröt on ainoat jotka enää kelpuutan...tai no KnitPicksin sukkapuikot on toiset. Addit luistaa ihanasti ja ovat käteen sopivat. Suosittelen lämpimästi, varsinkin pitsiaddeja, terävät kärjet auttaa tosi paljon neulomista!

Anonyymi kirjoitti...

What a beautiful hoodie!

BR,
Your secret pal

Satu H kirjoitti...

komia tuli vihervaarasta, eiks vaan kantsinuki tehä loppuun! :)

mulla on kahet addin pyöröt, ihanat ainakin huivineulonnassa ja taisin minä niitä toisia käyttää tuossa vihervaarassakin. :)

Bobbi kirjoitti...

What a great hoodie! I love the detail on the back!! Good job.