Sivut

lauantai 5. heinäkuuta 2008

Viime ja tämän viikon SP kysymykset / Last and this week SP question

Viime viikon Secret Pal kysymys liittyi sopivaan varaston kokoon. Mulla on lankaa varastossa reilut 30 kiloa ja ilmeisesti lankaa ei ole tarpeeksi, koska ikinä sieltä ei tunnu löytyvän mitään sopivaa lankaa. Mulla on ollut tapana ostaa yksi kerä tuota ja pari kerää tätä, mutta esimerkiksi paitaa varten ei taida olla mitään lankaa riittävästi. Mulla on vähän kaikkea, mutta ei kuitenkaan mitään. ;)

Last week secret pal question was: What would you consider the perfect amount of stash?
I have yarn little over 30 kg. But I don't never find just right yarn so probably 30kg is not enought. I allways buy one ball that and couple ball this, but for example I don't have yarn for shirt. Ihave little bit everything but still I don't have nothing. ;)

Tämän viikon kysymys sitten kuului, että mikä lanka tekisi varastostani täydellisen. Sellainen lanka siis, jota sieltä ei löydy tai jota en ole ennen käyttänyt.
Kamalan vaikia kysymys. Noron sukkalankaa tahtoisin kokeilla. Myös muut Noron langat olisivat kyllä ihania. Knit picksin lankoja kaipailisin myös varastooni. Ja kyllähän sitä on paljon paljon ihanuuksia, joista en edes vielä tiedä.

This week question was: What yarn (that you don’t have/haven’t used) would make your stash “complete”?
So difficult question. I would like to try Noro Kureyon sock yarn and also other Noro's yarn. I also would like yarn by Knit Picks. I'm sure that somewhere there are lot lovely yarns but I don't know them yet.

Jatko kysymys oli, että mitä lankaa ilman en tulisi toimeen. Mitään tiettyä lanka merkkiä ei tule mieleen. Mutta luultavasti jos luonnonkuitu langat katoaisivat maailmasta kokonaan, niin sitten luultavasti lopettaisin kutomisenkin kokonaan. ;)

This week SP question had also second part: What yarn do you never want to be without?
I promise that I quit knitting totally, if natural fibres yarn disappear in world completely. ;)

Ei kommentteja: