Sivut

perjantai 18. heinäkuuta 2008

Muumimaailma / Moominworld

Viime viikon lauantaina lähdettiin poikien kanssa pienelle reissulle. Just ennen lähtöä lauantai aamulla soitin Naantalin kylpylään, olisiko heillä vielä vapaata huonetta meiän sakille. Ja olihan heillä. Onneksi. Meillä nämä reissuille lähdöt tapahtuu aina aika yhtäkkiä, kovinpaljon etukäteen suunnittelematta. Tarkka aikataulu vain alkaa ahdistamaan.

Last week saturday morning we went to a little trip with our boys. I reserved room from Naantali Spa.

Pojat odotti kovasti pääsyä muumimaailmaan. Se oli itseasiassa molempien jätkien ykkös toiveena tälle kesälle. Mutta kylpylään päästyämme, jätkät ei meinannu nahoissaan pysyä. Ja melkein heti huoneeseen päästyämme, vaihdoimmekin uikkarit päälle ja lähdimme uimaan. Melkein 3 tuntia me heti sinä iltana uitiinkin. Ja illalla kaheksan maissa oli jo jokainen unten mailla. ;)

When we came to Naantali spa, we almost immediately went to swim. We swimmed almost 3 hours on saturday evening.

Sunnuntai aamulla mentiinkin ensin erittäin runsaalle aamupalalle ja kohta sen jälkeen oltiinkin jo uimassa. Ja Peetu oppi uimaan!!! Ihan tuosta vain yllättäen! Uinnin jälkeen huoneeseen pakkailemaan ja siistiytymään ja sitten muumi maailmaan.

Sunday mornig we went first to breakfast. It was really good! Then we went to swim. And Peetu (5 years old) learned how to swim!

Muumimaailmassa todettiin, että oli melkein ihan turha ottaa kuvia, ei vain kertakaikkiaan pystynyt olemaan kameran kanssa riittävän nopea. Mutta muutamia kuvia sentään onnistuikin.

Peetu and Leevi waited so much getting into Moominworld.

Leevi ja Nipsu:

Leevi and Sniff:Peetu ja Muumipeikko:

Peetu and Moomintroll:Pojille vauhti päällä:

Boys runned:Pojat Nuuskamuikkusen teltassa:

Boys at the Snufkin's tentPeetu 5v kirjoitti vieraskirjaan ihan itse meidän kaikkien nimet. Ihan selvästihän sieltä löytyy Peetu, Isi, Äiti ja Leevi. ;)

Peetu (5 years old) wrote himself to guess book ours names. There reads "Peetu", "Isi" (father), "Äiti" (mother) and Leevi. Sweets characters! ;)Nyt lapsukaiset ovatkin sitten sairaana. Toivottavasti paranevät pian, että päästäis käymään vielä jossain päin pienellä reissulla.
Now childrens are sicks. Flu, litlle fever and shortness of breath. I hope that they get better soon.
Kodinhoitohuonetta ollaan myöskin remppailtu. Voisin siitäkin laittaa vähän kuvaa kunhan saan ommeltua sinne verhot.
Kokkolalaisille kysymys: Onko Kokkolassa Eurokangasta? Netistä olin kahtovinani että siellä on, mutta en ole sitä löytäny.

3 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Kivoja kuvia!!
En ole vielä kokkolalainen, mutta Eurokangas kyllä löytyy!! Osoite on Pitkänsillankatu 20. Elokuvateatteria vastapäätä.

Satu H kirjoitti...

kiva reissu varmasti ja lapsille mieluinen. :)

ja jep, onhan täällä toki eurokangas, kuten kaimani jo onkin ehtinyt sulle kertomaan. minusta se on aina ollut tuossa samassa paikassa.. :)

Lankavuori kirjoitti...

Kiva kun osallistut PIF:n! Eikä varmastikaan pakko ole pistellä lahjaa, voit olla niin luova kuin haluat :) Mutta minä pistelen sulle jossain vaiheessa jotain.... jos vaikka pistelyinnostuksen saisin sinuunkin tartutettua!
Ihania reissukuvia, molemissa postauksissa!