Sivut

keskiviikko 1. lokakuuta 2008

SP 12 paljastus ja tossut / SP 12 is over for me

Nyt sitten on meikäläisen osalta SP12 ohi, hauskaa ja jännittävää on ollut. Ja varmasti haluan toistekin mukaan tähän, ehkä jo seuraavaan. ;)

Well now this SP12 is over for me. It's been fun and exiting too. I'm sure I would like to join in the rounds in the future, maybe even the next one. ;)

Tänään sain toisen ja viimmeisen pakettini ystävältäi ja paketista löytyi uusia lankatuttavuuksia. Lavish 100 %:sta alpakkaa ihanan vihreinä sekä kirjavaa Shakun lankaa ( 80% Superfine wool, 20 % cashmere) lisäksi löytyi suklaata, chibi ja kortti. Tosi iso kiitos sinulle ystäväiseni sekä lämmin halaus.
Ystäväkseni paljastui Marjukka.

Today I received last package from my friend. There was some lovely new yarns that haven't even heard before, Lavish 100% alpaca in lovely green color and Shaku yarn 80% Superfine wool, 20% cashmere. And then there was chocolate, chibi and a card. Thank you very much my Friend! My SP12 was Marjukka.

Herkun värisiä lankoja:


Tekaisin välipalana tosi nopeatekoiset tossut.


Tossut:
Ohje: sain anopilta joka oli saanut ohjeen naapuriltaan. (jos joku tahtoo, voin naputella sen tännekin)
Lanka: Novitan 7veljestä
Langan menekki: 61 g
Puikot: 3,5 mm bambut
Yksi pienen pieni mutka on matkassa...näisä tuli himppusen isot meikäläiselle ja eivätkä ehkä ole ihan miehen jalkaan passelit tossut... ;D Vai mitä mieltä olette?! ;D
Tossut ovat himppusen Jannelle pienet ja mulle isot, niin sopisivat varmaan jollekin, jonka jalankoko on iompi kuin 39 ja pienempi kuin 44. Olisiko lukijoissa ketään, jonka jalkaan nämä kenties olisi sopivat? Tuttava piiristä ei jalkaa näihin tossuihin löydy, olisin nämä valmis lahjoittamaan jollekin jolle olisivat sopivat.5 kommenttia:

Lankavuori kirjoitti...

Heh, hauska toi kuva tossuista jannen jalassa :D Mut hei, hienot tossut! Minä kyl haluisin ohjeen :) Ihanan lahja olet saanut!

Agua kirjoitti...

Kivan ja simppelin näköiset tossut, ohje kiinnostaisi kyllä!

KaSil kirjoitti...

Mä oon noita tehny mutta en itelleni ikinä ehdi :(
Jalkani koko ois 40-41...sopis nuo hyvin miehelleskin, oikein söpöt :D
Ja tuo värikin on mun suosikki :)

Satu H kirjoitti...

heheh, joo, oishan nuo vähän ehkä huvittavan näköset miehen käytössä..en minä ainakaan pystyis vakavalla naamalla kattoo. :)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Tosi kivat tossut. Mielelläni haluaisin ohjeen :)