Sivut

lauantai 8. marraskuuta 2008

Lapasia / Mittens

Piti viikko sitten käydä ostamassa uus kannettava. Entinen kannettava tippu Jannelta lattialle ja siitä meni kovalevy rikki. Kovalevyllä oli paljon kuvia, mutta onneksi ei niistä menetetty kuin kaksi. Ja uusi kannettavakin oli edullinen ostos Kärkkäisiltä , joten ei harmita. Vielä kun oppis tätä Vistaa käyttämään, hirveen hankalan tuntonen käyttöjärjestelmä, sekava kuin mikä. Mutta ehkä mä opin...

Lapaskuukin alkoi jo viikko sitten, minä majailen Tumpputuvassa. Tavoitteeksi laitoin, että saisin tehtyä tumput jokaiselle meidän perheessä, eli siis neljä paria. Niistä on jo kolmet valmiina, joten aika hyvin on mennyt. Tosin nyt välissä otin kummipojan toivomuksesta puikoille hänelle pääkallo lapaset, niistä on jo toinen melkein valmis.

Mutta nyt niihin valmistuneisiin.


Lovikka lapaset / Lovikka mittens

Ohje / Pattern : Tee itse kauniit neuleet / Finnish knitting book
Lanka / Yarn : Morjärv Ullspinneri AB Lovikka, and little 7 veljestä by Novita
Langan menekki / Yarn Consumption : 137 g
Puikot / Needles : 5mm Bamboo dnpsKärpässieni lapaset / Amanita mittens

Ohje / Pattern : My own
Lanka / Yarn :Lovikka by Morjärv Ullspinneri AB
Langan menekki / Yarn consumption : 64 g
Puikot / needles : 5mm bamboo dnpsHämähäkki lapaset / Spider mittens

Ohje / Pattern : My own
Lanka / Yarn: Lovikka by Morjärv Ullspinneri AB
Langan menekki/ Yarn consumption: 97g
Puikot / Needles : 5 mm bamboo dnps

Huomiseksi pitäisi taikoa vielä paloauto kakku, sellainen kuulemma pitäis tehdä isille isäinpäivänä poikien mielestä joten yritetään. Siitä kuvaa sitten huomenna jos se onnistuu.

Tampereen messuja odotan kuin kuuta nousevaa. Ja jos joku meikäläisen siellä tunnistaa, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan, siellä minä Jannen kans pyörin. Ostoslistaa en aio mukaan tehdä, puikkolista täytyy muistaa tulostaa mukaan sekä ottaa se lipuke mukaan millä saa sieltä Novitan pöydästä sen lehden.

2 kommenttia:

Nyyti kirjoitti...

Tosi kivoja lapasia! Noihin kärpässienilapasiin ihastuin erityisesti, voisin tehdä jotkut tuon tapaiset itselleni, isommassa koossa vain.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Oletko neulomalla tehnyt tuon kärpässieni kuvion vaiko neulahuovuttamalla...? Ihania lapasia! :)