Sivut

perjantai 26. joulukuuta 2008

Joulu! / Christmas!

Niin se joulu vain on taas ohi, aatto oli täydellinen. Kaikki meni täydellisesti. Kuusikin on hyvä, vaikka olen aina vannonut, että vain oikealla kuusella tulee joulu. Leevin allergioiden taki päädyimme sitten muovikuuseen, tosin senkin hankkiminen jäi viime tippaan, Janne sen kävi Kokkolasta aatonaattona hakemassa. ;)
.
.
Christmas is over and it was just perfect. The plastictree was great too, we can't take the real tree because of Leevi's allergies.

Joulupukkikin kävi, tietenkin!
.
And of course, Santa came too!

Ja nähtiin täällä pari Super sankariakin! ;) Ihania!

And two superheroes visited us too! ;) Lovely!

Rakkaalta ystävältä sain Tildan Talossa kirjan, ihania ohjeita kirja pullollaan! Ja ihan varmasti tulee kirjasta tehtyä paljonkin kaikenlaista. Systeri lahjoi minua parilla kerällä Regia 4-Fach Haltbar (Kaffe Fasset) langalla. Värit on kivat ja ovat jo sukiksi muotoutumassa. Ensin ajattelin itselleni tehdä, mutta kun sovituksessa huomasin, että sukasta on tulossa liian leveä, päätin, että sukat saakin sitten Janne. Aloitin varpaista, jotta voin sitten huoletta jatkaa sen verran vartta mitä kerästä riittää.

.

From my dear friend I had's a book "In Tilda's house" and it was full of great ideas. And from my syster I receiveed two skeins of Regia 4-Fach Haltbar (By Kaffe Fassett) yarns. They are already becoming as socks. Firstly I made them for me, but I noticed that they were too wide, so I guess that Janne will have them. I started from toes so that I can carry on as long I have some yarn left and make another sock from the other skein.


Ja jos aatto oli täydellinen, niin sen jälkeen ei. Aaton jälkeisenä yönä alkoi Leevi oksentamaan ja sille nousi kuume ja henkirohisi ja vinkui ja järkyttävän kuuloinen yskä. Eilen oli vielä kova kuume, tänään jo on Leevi ollut ihan OK kunnossa. Eilen illalla alkoi Janne sairastamaan ja tänään Peetu. Kaikilla saman vaivat, kuumetta, yskää ja hengitys ongelmia. Huomenna on sitten varmaan mun vuoro sairastaa. Hieman jo tuntuu tuolla kurkussa hassulta... Onneksi sentään tuntuu olevan aika nopeasti paranevaa tautia, tosin tuo yskä on varmasti kaverina pitkään.
.


And if the Christmas was perfect, after that has been not that great. At the night Leevi throw up and had a fever and couldn't breathe well. Yesterday Leevi had high fever, but today he's been allright. Yesterday Janne got sick too, and today Peetu also. Same thing on everyone, fever and hard to breath. Maybe I'm next on the line, tomorrow will tell, my throat is feeling sore already.

1 kommentti:

Satu H kirjoitti...

harmillista tuo sairastelu..itteäkin joku pöpö vaivannu jo muutaman päivän..