Sivut

maanantai 29. joulukuuta 2008

sukat ja ostoksia / Socks and shopping

Joululahjaksi saatu Regian sukkalanka muotoutui jo sukiksi. Yllättävän nopeastiki!
.
.
Regia sockyarn which I received as a Christmas present have already become as socks. Suprisingly quickly!


Regia sukat / Regia Socks
Ohje / Pattern: Omasta päästä, varpaista ylöspäin. My own, toe up leg
Lanka / Yarn: Regia 4-fach haltbar by Kaffe Fassett
Langan menekki/ Yarn consumptions: 96 g
Puikot: 3mm dpn

Sain lankaa kaksi kerää ja kudoin sukat sillä periaatteella, että aloitin varpaista ja kudoin niin pitkälle kuin kerä riitti. Ja ihan sopivat varret sukkiin tuli vaikka koipi onkin siro 43.
.
.
Regia Sockyarn I received two skeins and I made the socks from toes to up as long the skein lasted. It was just enough for this nice 43 sized foot.
.
Tänään kauppa reissulla pikkuisen karkas mopo käsistä. Jostain luin että ainaskin tuon keltaisen isoveljen saanti loppuu ja luinkohan oikein, että vihreellä isoveljellä oli sama kohtalo?! Noh, nyt on varastossa kilo kumpaistakin väriä, ihan vain kaiken varalle. Ja mainittakoon nyt vielä, että en ole oikein edes ikinä tykännyt koko langasta, mutta jos kerta just noitten värien saanti loppuu, niin pakkohan sitä on ostaa. Jos vaikka joskus tykkäisin ja tuo keltainen on kyllä oikeesti just ihanan keltainen. Lisäksi ostin testi mielessä 6 kerää Novitan Cloudia. Että ihan näin yhtäkkiä lankavarasto kasvoi 2,3 kg, hupsista. ;)
.
.
Today while I was shopping I lost control. I read from somewhere that these yellow and green Isoveli yarns (by Novita) will be unavailable soon. Well, not for me, because I bought 10 skeins of both of them, and I even didin't like the Isoveli (By Novita) yarns, but anyway... The yellow is just perfect yellow! And for a test I bought 6 skeins of Novita Luxus Cloud ( 65% woll, 45 % bamboo) too, total 2,3 kg's of yarns. Whoops! ;)

Seuraavassa postauksessa onkin sitten varmaan luvassa katsaus vuoteen 2008. Tuskinpa tässä enää mitään ihmeempiä valmistuu parin päivän sisällä.
Aletaan pikkuhiljaa olemaan terveitten kirjoissa jälleen, onneksi.
.
.
In the next post I will probably look back on year 2008, I quess I'm not getting anything done in few days.
Anyway, family is feeling already better now!Ei kommentteja: