Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

tiskirätti ja huivin 4. vihje / Dishcloth and Vernal Equinox Shawl Surprise KAL

Monessa blogissa ihaillut mitä kauniinpia tiskirättejä ja miettinyt, että en kyllä itse viihtisi nähdä vaivaa pelkästään tiskirätin takia. Mutta niinhän siinä sitten kävi, että päätin kokeilla. SatuH:n blogissa törmäsin tarpeeksi helpon näköiseen rättiin, ja kävin lukasemassa ohjeen läpi. Tuossa päivällä sitten kaivoin bambu langan esille ja aloin tekeen, ihan muistin varassa menin ja väärinhän se sitten meni. ;) Neulos olis pitäny olla aina oikeaa kun itse tein sileää, mutta pääseehän tuollakin nyt testailemaan luutun toimivuutta. Vielä olis toinen kerä odottamassa ja siitä ajattelin kokeilla sitten tehdä ihan ohjeen mukaan. ;)

I have often admired the blog knitted dishclothes. Today I made this dishcloth, it's my first but I think that it's not last.

Tiskirätti / Dishcloth
Ohje / Pattern : melkein kuin tämä / Almost this
Lanka / Yarn : Novitan bambu kaksinkertaisena 40 g / Bambu by Novita ( 68% bamboo, 32 % cotton) 40 g
Puikot / Needles : 3,5 mm

Kevätpäiväntasausyllätyshuivin neljäs vihje olis valmis ja viidettä jään odottelemaan. Viides vihje vissiin ilmestyy ens viikon loppulla. Huivista tulee kyllä kaunis ja kokoakin sillä alkaa olemaan jo ihan kivasti. Melkein on jo ensimmäinen Kamena vyyhti käytettynä.

I finnished the fourth glue from Vernal Equinox Shawl Surprise KAL last night. The fifth glue is should be available and of the next week. Shawl look like it's going to be beautiful. I like very much!


1 kommentti:

Satu H kirjoitti...

eipä se varmaan niin vakavaa että onko se neulos sileetä vai ainaoikein, luulisin kyllä että asiansa ajaa jokatapauksessa. :)