Sivut

tiistai 3. helmikuuta 2009

Kevätpäiväntasausyllätyshuivi vihjeet 1-3 sekä ostoksia / Vernal Equinox Shawl Surprise KAL and shopping

Eilen illalla sain tehtyä kolmannen vihjeen valmiiksi Kevätpäiväntasausyllätys huivista. Nyt oli tullut jo neljäs vihjekin julki, joten siitä onkin sitten hyvä jatkaa.

I finnished the third glue from Vernal Equinox Shawl Surprise KAL last night. Now there was the fourth glue out so I know what I'm going to do next.

Viime viikonloppu (perjantaista sunnuntaihin) vietettiin Oulussa. Oltiin siellä rentoutumassa ja viettämässä perheen keskeistä laatuaikaa Oulun edenissä. Meillä oli täydellinen viikonloppu, uitiin aivan hirmu paljo, syötiin hyvin ja nukuttiin. Kuvia ei ole valitettavasti reissusta näyttää, kamera oli kyllä mukana, mutta ei tullut oikein kuvia otettua. Nyt teidän täytyy vain uskoa, että viikonloppu oli täydellinen! ;)
Mukaan reissulle otin Noron sukkalangan ja 2,5mm puikot, mutta eipä sukka paljoa editynyt.

Last weekend we spent in Oulu. We were there at a spa called Oulun Eden. We had a perfect weekend, we swam alot, ate well and slept good. There's not many pictures to show so I quess you just have to trust my word on it.
I took Noro sockyarn with me but I didn't get much done.


Sunnuntaina Siwassa käydessäni oli ihan pakko ostaa noita seiska veikkoja martta väreissä, lukihan niissä taikasanat "Rajoitettu erä". ;) Lisäksi Tarjalta ostin tuon lehden. Siinäkin oli aika paljon kivoja ohjeita.

On Sunday I just had to buy those Seitsemän Veljestä yarns, after all there was the magic words:"Limited edition" on them. I also bought a magazine from Tarja, there was many interresting patterns on it.


Nyt taidan jatkaa vähän aikaa sitä huivin neljättä vihjettä ennen nukkumaan menoa.

I think I will start with the fourth glue before going to bed.

SP13 lähenee loppuaan, mutta valitettavasti en ole kuullut kaveristani yhtä sähköpostia enempää. Se harmittaa, mutta asiaa selvitellään. Itse lähetän piakkoin viimmeisen paketin, ja sitten pääsenkin tekemään yhteenvetoa.

SP13 is soon ending but unfortunately I haven't received more than one email from my friend. It is annoying, but it will be investigated. I'm going to send my last package soon and make a summary of my SP13.

1 kommentti:

Kerry kirjoitti...

The shawl looks like it's going to be absolutely gorgeous! I love the color. And the sock is working up wonderfully too. :-)