Sivut

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Joutsen ja (Koru)rasia

Tämä Joutsen tiffany työ on ollut keskeneräisenä aika kauan. Joutsenessa on paljon suhkot pieniä osia ja palojen hiominen oikeaan muotoonsa oli aika vaikeaa. Luovuttaakin meinasin muutamaan otteeseen, mutta onneksi en kuitenkaan luovuttanut.

Kummityttö täytti 10 vuotta tuossa ihan äsken ja tänään sain valmiiksi yhden osan hänen synttärilahjastaan.
Pieni rasia vaikka koruille tai muille pienille aarteille. Mulla ei oikeasti ole harmainta aavistustakaan tykkääkä 10 vuotias enää / vielä tämmöisistä jutuista, mutta kokeillaan. ;)

Kukka on tehty erikseen ja kiinnitetty tuohon kannen päälle. Osittain kukka tulee reunojen ylikin.
Pohjaan laitoin pienet huopatassut, niin ei ole pöydällä sitten niin liukas vaan pysyy kenties paremmin paikoillaan.
Kaiken kaikkiaan olen varsin tyytyväinen tähän rasiaan, se on ensimmäinen tiffany tekniikalla tekemäni rasia ja onnistui ihan hyvin. Tokihan siinä se kuuluisa käden jälki näkyy, mutta eikös se aina saa käsitöissä näkyäkin?
a
Kyllä täällä vielä kudotaankin ja ristipistojakin tehdään, mutta nyt näyttää kyllä siltä, että nämä tiffany jutut on vieneet minut ihan täysin mennessään! Haaveilen tekeväni saunan pikkuiseen ikkunaan koko ikkunan kokoisen meri aiheisen tiffany työn, aulan seinässä olisi varsin hyvä paikka seinävalaisimelle sekä ne luikuisat joulujutut jotka pyörii mielessäni. Mutta katsotaan mitä alan tekemään seuraavaksi.
a
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Vitsit miten upea rasia! Olen 100% varma että se kummityttö tykkää!!!

Satu H kirjoitti...

ihania molemmat!