Sivut

lauantai 14. marraskuuta 2009

Sny:n kolmas paketti

Eilen sain taas ihanan piristyksen salaiselta ystävältäni! Eilen en pystynyt bloggaamaan, järkyttävä päänsärky kaatoi minut eilen illalla sänkyyn ja päänsärky jatkuu edelleenkin, mutta on jo pikkuisen helpottanut. Eilen illalla sitten kääriydyin peittoihin ja naureskelin itsekseni SNY:ni lähettämällä "Tellun vastaanotolla" kirjalle.

Katsokaahan kuinka runsaan paketin rakas Salainen Ystävi minulle lähetti! Ihania kotimaisia pässinpökkimiä lanoja! Vyyhti ohutta Pirtin Kehräämön valkoista kampalankaa, vyyhti Indigolla värjättyä 100%:sta suomenlampaan villaa sekä vyyhti Pirtin Kehräämön ruskea kirjavaa karstalankaa. Tykkään kovasti ihan ehdasta 100%:sta kotimaisesta villa langasta, itseäni se ei edes kutita, joten itselleni varsinkin valitsen erittäin mielelläni langaksi ehtaa pässinpökkimää. Tuota ruskea kirjavaa Pirtin Kehräämön karstalankaa mulla onkin jo toinen vyyhti itsellä joten noistahan saisi yhdessä aikaan melkein mitä vain.
s
Lisäksi paketissa oli paljon lukemista! Syksyn Interweave Knits lehti, Cross Stitcher lehti, "Tellun Vastaanotolla" kirja sekä suloinen Helsingin Villakehräämön kortti. Näiden lukemisten parissa taidan viltin alla viihtyä vielä monet illat. Ja oli paketissa myös Kismet suklaatakin, mutta... kröhöm... jostain syystä se ei kuvaan asti päässyt. ;)
a
En tiedä miten sinua tarpeeksi kiittäisin tai miten kirjoittaa oikeat sanat, että tietäisit, kuinka kiitollinen olet, että juuri sinä olet Salainen Ystäväni. Palan halusta tietää kuka olet, koska jotenkin minusta tuntuu, kuin tuntisin sinut. Kiitos ystäviseni ja lämmin halaus!

Olis mulla valmiita käsitöitäkin esitellä, mutta en ole vielä jaksanut niitä kuvailla. Valmiina olisi Leevin slipoveri, vauvan lakki sekä 5 tiffany tähteä. Mutta niistä lisää joku toinen kerta. Nyt kaivaudun viltin alle lukemaan Sny:ni lähettämiä lehtiä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Salaisuus paljastuu ensi kuussa. Koeta jaksaa siihen asti. Toivottavasti päänsärkysi alkaa jo hellittää.