Sivut

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Hip Hei! ;)

Jokunen sana vielä edellisestä postauksestani. Kovasti mietein, että jatkanko bloggaamista vaiko en ja jos jatkan niin miten. Avaanko uuden blogin, jossa esiinnyn täysin nimettömänä ja kasvottomana. Se ei tuntunut ollenkaan omalle, joten tein päätöksen, että jatkan täällä samalla tavalla kuin tähänkin asti. Esiinnyn omalla nimellä, omilla kasvoilla ja omilla ajatuksilla. Seison sanojeni takana. Korostaisin kuitenkin, että jos täällä jotkut kirjoitukset ja suorat tekstit ajatuksistani häiritsee, ei täällä ole pakko käydä juttujani lukemassa.
Iso kiitos teille kaikille, jotka laitoitte mulle kannustavia sähköposteja blogin jatkamisesta. Arvostan niitä todella paljon! <3
Mutta nyt asiaaan...

Tämä kuva kertoo erittäin hyvin tämän hetkisen oloni! ;)
Väsynyt ja kyllästynyt tähän odottamiseen. Mutta pian, ihan pian tämä on ohi ja saan masu tyypin sisältäni syliini. Sylissäni häntä mieluummin kantaisinkin tällä hetkellä. Päivät menee nukkuessa tai vähintäänkin torkkuessa. Katsomalla typeriä sarjoja telkkarista päivisin ja kutomalla jotain aivotonta. Ensi perjantaina mun pitää olla kahdeksalta äippäpolilla, ja niin kovasti toivon, että päättävät käynnistää synnytyksen. Painoarvio on jo 4kg, miksi odottaa että tyyppi kasvaisi vielä. Toivottavasti seuraavan kerran blogatessani, saan kertoa teille ihanille, että Peetu ja Leevi on saanut pikkusiskon tai -veljen. ;)On täällä lennellyt omituisia supersankareita...Ja onnellisia lapsukaisia, joiden silmät loistaa...Kuten tuossa aikaisemmin vihjaisin, olen kyllä kutonut. Aivottomia juttuja vain, nyt ei vain jaksa ajatella mitään ihmeellisyyksiä.
Ohje: Villapöpät, pienin koko
Lanka: Jossain vaihdossa saatu, perulainen 100% villa, nimeä en muista ja vyöte hukkapiilossa.
Langan menekki: 39g

Puikot: 5mmOhje: Villapöpät, toiseksi pienin koko
Lanka: Kaksinkertainen hahtuva lanka, merkki hukassa
Langan menekki: 76 g
Puikot:6 mmMyssy

Ohje: Aviatrix (Ravelry linkki)
Lanka: Lavish 100% superfine Alpaca
Langan menekki: 30g

Puikot: 3,25mm

Tumput ja sukat


Ohje: Omasta päästä molemmat
Lanka: Lavish 100% superfine Alpaca
Langan menekki: Tumput 23 g, sukat 24g
Puikot: 3,25mmMyssy, tumput ja sukat

Ohjeet: Myssy Aviatrix, sukat Junasukat ja tumput omasta päästä
Lanka: Novita Nalle
Langan menekki: Myssy 18g, Tumput 14 g ja Sukat 36 g
Puikot: 3,25mmTätä tiffanytyötä ei täällä ole taidettu vielä esitelläkään. Tämä koristaa makuuhuoneemme ikkunaa. Jokunen tiffany työ on edelleen esittelemättä, mutta esittelen niitä sitämukaan kun pääsevät ikkunaan. :)

Nyt jatkan odottamista ja jos vaikka vielä muutaman Aviatrix:in ja jokusen parin junasukkia kutois. :)

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Voi mikä valtava vatsa <3 toivotaan että käynnistävät :)

Ihania kutomuksia ja väitätkös että aivottomia, hm..vaatis aika paljon ajattelua että mä saisin moiset aikaseksi ja niin nätti Tiffany työ :)
Onnellista loppu odotusaikaa :

Satu U kirjoitti...

Tsemppiä viime metreille!! Kyllä ne jo varmaan käynnistää, vaadi sitä, niin minäki tein kun ei jaksanu enää...ja vauva oli syntyessään 4,5kg....
Ihania töitä oot jaksanu tehdä!!

Kangaskasa kirjoitti...

Kovasti tsemppiä loppuraskauteen, ja kaikkea hyvää synnytykseen!