Sivut

torstai 10. helmikuuta 2011

Ompelua vaihteeksi

Ompelu kärpäne kävi puraisemassa. Surauttelin Veeti poitsulle parit pöksyt ja bodyn Ottobren kaavoilla.
Nämä ekat kulki Ottobressa haaremihousujen nimellä, mutta ei nuo nyt mitkään haaremihousut ole. Kivat lökäpöksyt niinkuin vauvoilla kuuluukin olla. Kangas on ihanan pehmoista ja lämmintä suklaanruskeaa velouria. Kivat pitopöksyt tuli.Nämä dinosaurus pöksyt, samaten kuin alempana oleva body, on Hilcon trikoota. Tykkään niin kovasti tuosta kuosista. Tämä kangas on joskus kauan kauan sitten ostettu, ja tästä on ollut tarkoitus tehdä Leeville sellainen kokopuku yökkäri. Ihan kivat yökkäripöksyt tuli.Bodynkin tosiaan tein, mutta liian pienen.Tilasin kestovaippakaupasta Kam neppari pihdit ja siihen neppareita. Miten teillä muilla ne pysyy ja toimii? Ite en mainannu millään saada tuohon bodyyn noita neppareita pysymään ja kun ne sai pysymään ja näytti hyvältä, niin muutaman kerran kun nepparin aukaisi, niin jompikumpi puoli lähti kokonaan irti. Pah, sanon minä. Vai enkö vain osaa?

Veeti on varsin iloinen kohta pian 3kk ikäinen jätkä. Hymyilee ja juttelee paljon, tykkää "kukkuluuruu" leikeistä ja hyppyyttämisestä. Ihana pieni!Veeti päikkäreillä, eskarilainen ja ekaluokkalainen vielä koulun penkillä vielä hetken. Jos ite istahtais hetkeksi aikaa ja ottais kutimen tai xpisto työn käteen ja levähtäis. Lauantaille onkin varsin mukavaa tiedossa, The Tailored Sweaters työpaja!! Ei malttais odottaa!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Minäkin tappelin neppareiden ja pihtien kanssa. Ens alkuun olin laittanut väärillä alaosilla (siis mikä se tappi nyt on nimeltään?) neppejä kiinni ja ne sitten litistivät myös väärin nepparit ja kiinnihän niitä ei saanut ollenkaan. Tämänhetkinen kokemukseni on, että osa pysyy hyvinkin,mutta paksun kankaan läpi niitä on vaikea saada puristettua tarpeeksi tiukasti. Mikä lie muiden kokemus?!
Terveisin Tuija Blogiton