Sivut

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Ompeluksia, kutomista ja karhuja

Tuli ommeltua Veetille muutamat pöksyt. Kaavat kaikkiin on Ottobre lehdistä, toisia on vähän muokattu toiset on ohjeen mukaan. Kaikki on kokoa 68. Kankaina suklaan ruskea puuvilla trikoo jossa on turkooseja palloja, turkoosi interloctrikoo sekä suklaan ruskea velour. Kaikista pöksyistä tuli varsin onnistuneita ja väittäisin, että kahtaan ne laittaa Veetin jalkaan muuallekin kuin kotiin.Näistä turkooseista pöksyistä tuli vähän isot ja siksi nuo takataskut on tuossa sivuilla. Mutta eiköhän tuo jätkä tuosta kasva. :)Jo jonkin aikaa sitten vain valmiiksi Annis huivin, mutta vasta eilen sain aikaseksi pingottaa sen. Ihan kiva huivi, mutta on se vain aika pieni minun makuuni. Menee lahja laatikkoon siis, katsotaan kenelle huivi aikanaan päätyy. Väri olis kyllä niin viimesen päälle mun.


Annis huivi
Ohje: Annis shawl Knittyssä Annis huivi suomeksi
Lanka: Wetterhoff Silvia
Langan menekki: 63 g
Puikot: 5mm

Paikallisessa Halpa-Hallissa oli jotain tilkku kirjoja halvalla, vain 4,5 euroa / kpl. Pakkohan niitä oli pari ostaa, vaikka onkin hyvin todennäköistä, ettei näitä muuta kuin kerran selaa. Näitä oli varmaan ainakin 5 erilaista.
Käytiin tuossa lasten talvilomalla Ranuan eläinpuistossa. Sattui hyvä tuuri kun karhukin oli herännyt talviuniltaan muutamaa viikkoa etu ajassa, reppanalla ollu ilmavaivoja. ;D Ja kyllähän se vähän sen näköisenä tarpoi siellä hangessa, että olis mieluummin ollut vielä unten mailla.


Ei kommentteja: