Sivut

sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Sekalaista höpinää

Susanna myi hänelle ylimääräisiä lankoja blogissaan ja minä iskin silmäni Tusshenoihin (55% silkki 45% kid mohair). Loppuviikosta langat saapuivat tänne ja ovat ihania ja pehmoisia. Kuvasta poiketen väri on oikeasti tummempi violetti.

Susanna sold some yarns in her blog so I bought some Tusshena (55% silk and 45% kid mohair) from her. Yarns came to me at the end of this week and were soft and beautiful. In real life colours are a bit darker.


Viikonloppua on vietetty aika tapahtuma rikkaasti. Kuvat tuli näköjään väärään järjestykseen, mutta eipä se haittaa. Lauantaina oli avoimet ovat palolaitoksella ja tokihan pojat piti sinne viedä. Tykkäsivät kun saivat olla paloautojen kyydissä. Siinä kuulkaas sammuteltiin monet tulapalot. ;) Mukaan sieltä pojat saivat joulukalenterit, heijastimia ja jääkaappi magneetteja. Mehut tuli juotua ja piparit syötyä. Kivaa oli aikuisillakin.

This weekend we have had alot of happenings. Pictures are in wrong order but I quess it doesn't matter. At our local fire station was open doors day on saturday and we went to there with our boys. They enjoyed very much "driving" the fire trucks. We had a great time.


Pyllymäkeäkin ollaan käyty laskemassa. Hyvin luisti ja hauskaa oli!

We found this great hill where boys had good time!



Perjantaina oli joulunavajaiset. Illalla käveltiin tohon kylälle, tarjolla oli glögiä ja mehua sekä pipareita. Tavattiin joulupukki ja tontut jakoi karkkeja.

Friday was a Christmas opening at Kannus. In the evening we walked to central of Kannus and meet the Santa Claus too.


Ilotulitusta pojat katseli silmät loistaen!
Boys were very excited about the fireworks!



Kudonta puolella on ollut erittäin hiljaista viimeaikoina. Tilatut pääkallolapaset kummittelee takaraivoissa, eikä huvita niitä tehdä. Mutta en vain jotenkin osaa alkaa muutakaan kutomaan kun tiedän, että ne pääkallolapaset on Pakko tehdä ensin. Ärsyttää!! Haluaisin aloittaa Leeville slipoverin ja Peetulle paidan. Ja joku iso huivikin olisi kiva aloittaa.
It's been very quiet with knittings. The skullmittens keeps on hounting me because I don't want to do them. But it's hard to start anything else because I know they are needed soon. Anoying!!! To Leevi I would like to do a vest (I don't know is that the word) and to Peetu I would like to do a shirt. A big skarf would be nice to do also.

Pystyraita lapaset
Ohje / Pattern : my own
Lanka / Yarn : Maija
Langan menekki / Yarn consumption : 39 g
Puikot / Needles : 3mm
Tällaista tällä kertaa, ensi kerralla jotain muuta. Viime viikolla sain s-postia SP13 kaveriltanikin, aikoi laittaa kohta paketin postiin. Jänskättää! ;)
So much at this time, next time something else. Last week I received and email from my SP13 friend and she is going to send me something. I'm so exited! ;)

2 kommenttia:

Kerry kirjoitti...

Wow! You've been super busy!

The yarn is such a gorgeous shade of purple. And it looks super silky and lovely. Yum!

Looks like the boys had a great time. They sure are cuties!

Love the mitten too! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Joskus yllätit mua blogin pitoon... Käyppä kurkkaamassa:
http://www.kadenjalkia.blogspot.com
Reippaita joulunaluspäiviä... terveisiä oululaiselta, joka just heräs torkuilta (työpäivän jälkeen olin ihan tööt)