Sivut

torstai 18. kesäkuuta 2009

Taas näitä vauva juttuja...

On ne vauva neuleet pieniä ja niin suloisia....

Vauvan sukat
Ohje: Marttaliitto (pdf)
Lanka: Novita Nalle
Lengan menekki: 21 g
Puikot: 3mm

Lapaset
Ohje: Omasta päästä
Lanka: Maija
Langan menekki: 13 g
Puikot: 3mm
Ja sitten hieman kommenneja edellisen postauksen kommentteihin!
Kyllähän mä tiedän, ettei lapset ikinä lakkaa tarvitsemasta minua, enhän minäkään ole lakannut tarvitsemasta omaa äitiäni ja isääni. Tarvitsen heitä vain erilailla kuin pienenä. Ehkä minun on vain kamalan vaikea sopeutua näihin uusiin tilanteisiin ja muutoksiin. Mutta on se vain kaikesta huolimatta kuitenkin niin surullista, että lapset kasvaa Niin nopeasti. Leevin vauva ajasta en oikein päässyt edes nauttimaan, kun Peetukin oli silloin vielä niin pieni. Aika Peetun syntymästä tähän melkein tähän päivään saakka on mennyt ihan yhdessä hujauksessa. Suurin osa tämän viimmeisen 6 vuoden tapahtumista on ihan sumun peitossa, ei vain pysty muistamaan ja ihan kaikkea ei varmaan edes halua muistaa. Mutta nyt, kun Peetu ja Leevi ovat jo "isoja", vauvasta pystyisi taas nauttimaan ihan eri tavalla. Pystyisi nauttimaan siitä pienestä ihmisestä, pienestä ihmeestä. Ja siitä tuoksusta... Vauvan tuoksu, maailman paras tuoksu. Ja Nonna ja muuta, jotka povasitte, että mulla olis vauvakuume. Olette ihan oikeassa, enkä tiedä miten tästä kuumeesta selviän. Kai tähän on loppujen lopuksi vain yksi ratkaisu... ;) Mutta minä nyt olen tällainen, elän hetkessä ja tunteella, en jaksa, enkä halua murehtia tulevasta. Miksi miettiä asioita valmiiksi monen monen vuoden päähän, kun ei sitä kuitenkaan loppujen lopuksi tiedä, mitä se tulevaisuus tuo tullessaan. Asioilla on taipumus järjestyä. Ja minä jatkan kuumeiluani....
,
Nyt olis sitten 10 päivää vapaata! Sunnuntaina suunnataan Jalasjärvelle ja siitä sitten maanantaina aamusta suunnataan luultavasti Ahvenanmaalle Jannen kanssa ihan kaksin. Kauan olen halunnut sinne päästä. Kertokaapas, missä siellä kannattaisi ehdottomasti käydä? Olen avoin kaikille ehdotuksille!
.
.
Oikein hauskaa ja rentouttavaa Juhannusta kaikille! Eläkää ihmisiksi!!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä lapsia Suomeen mahtuu. Olet vielä nuori. Itse sain kuopuksen 34 vuotiaana. Mukavaa juhannusta ja jos miehelläkin on vauvakuume niin siitä vaan. T.Kolmen lapsen äiti.