Sivut

maanantai 27. joulukuuta 2010

Nyt kyllä hävettää!!!!

Koska halusin pakoilla tekemättömiä kotitöitä vauvan nukkuessa päikkäreitä ja isoveljensä katsoessa dvd:tä, pengoin esiin kaikki valmiit ja keskeneräiset neulomukset. Ei ehkä olisi pitänyt... :)
a
Valmiina käyttäjäänsä odottavat kolmet lasten sukat sekä yhdet aikuisen tossut.


Sekä 12 (!) erilaista pipoa ja myssyä!! Kannattais vissiin lopettaa pipojen kutominen, kun jäävät pitämättä. Tuossa pinossa näyttäis olevan muutama Syto myssy tempaukseenkin kudottu pipo, jotka sitten jäivät toimittamatta keräykseen. Useampi lasten pipo, jotka ovat varmaan jääneet siksi käyttämättä kun kutittaa tai sitten se on ollut ihan "tyhmä".

Tyttö vauvalle jakku, kirjanmerkki, naulottu liina, tiskirätti ja kahdet lapaset.
Lisäksi vielä Revontuli huivi, kevätpäiväntasaus huivi, salomoninsolmu huivi sekä viittelöity huivi.


Sitten siihen osaan joka hävettää! Paljon! Keskeneräisiä meinaan löytyi ihan vain pari...
a
Kaksi peukutonta lapasta, joiden langoista saatikka puikkokoosta ole mitään tietoa tai muistikuvaa. Sekä kaksi vpeukutonta lapasta, joiden kavereitakin on jo aloitettu ja joihin on langat ja puikotkin esillä.


11 erilaista valmista sukkaa, joihin kahdeksaan olisi puikot ja langatkin kaveria varten valmiina. Tuoreinpina aloituksina Peetulle Jussi sukat, Leeville nuo ruskeat sukat joissa vihreä kantapää ja varpaat, sekä itselle alhaalta keskeltä oranssin sävyiset Fabel -sukat.Lisäksi löytyi vauvan haalari josta puuttuu hihat ja vetskari. Punainen palmikko juttu, oliskohan siitä ollut tulossa pipo. Floricasta on aloitettu jotain raitaista, ei mitään tietoa että mitä. Mustikka-pipo on työn allla ja näistä tuorein aloitua ja aktiivisesti sitä teenkin. Nallesta kudottu jonkun verran joustinta varmaan sukkia varten. Ja ei harmainta aavistusta, miksi olen Santorista virkannut isoäidin neliöitä.

Saahan sitä miettiä missä kaikki puikot mahtaa olla kun ei niitä mistään ikinä löydä.
Oliskohan UFO/FUFO tempausta milloin alkamassa?! Mutta alkoi tai ei, näistä on päästävä eroon, joko ne tehdään loppuun tai puretaan tai heitetään pois tai ihan mitä tahansa.
Joten ei auta kuin painua näiden pariin kunhan vauva seuraavan kerran nukkuu...

1 kommentti:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Mua keskeneräiset työt ahistaa ihan kamalasti. Niinpä oonkin päättänyt, että otan tuon keskeneräisten korin käsittelyyni ja surutta puran kaiken pois. Ei mun tuu noita lukemattomia sukkia enää jatkettua, kun oon näköjään lainannut niistä puikotkin toiseen työhön, enkä tietenkään oo merkinnyt minkä kokosilla puikoilla oon sukkia neulonut.