Sivut

tiistai 28. joulukuuta 2010

The Tailored Sweater - työpaja

Olen kateellisena pidemmän aikaa blogeista lukenu ja neulojilta kuullut, kun ovat olleet Tuulian pitämällä The Tailored Sweater -kurssilla. Ajattelin, että kysäisen Tuulialta, olisiko hänellä aikaa ja kiinnostusta tulla pitämään kurssiaan tänne Kannukseen. Ilokseni sain myöntävän vastauksen ja ny sitten vain kaikki innokkaat ilmottautumaan!! Niin, ja paikka ehdotuksia otetaan vastaan!! Jos muuta paikkaa ei keksitä, niin pidetään kurssi täällä minun luona. Täytyy vain ajaa mies ja lapset muualle siksi päiväksi. :)

Mutta tässäpä teille vähän pajainfoa:

The Tailored Sweater-työpaja järjestetään Kannuksessa lauantaina 12.2. 2011. Paikan tiedot tarkentuvat lähempänä pajaa. Kurssi kestää yhden päivän (6 h), klo 10-16. Mukaan mahtuu 10 neulojaa. Paja järjestetään jos mukaan tulee vähintään 4 osallistujaa.

Työpajan ideana on harjoitella neulomaan paitoja (villatakkeja, mekkoja jne.), jotka tehdään ylösalaisin saumattomana ja istutetuin hihoin. Työpajan projektina on pieni mallipaita, jonka myötä harjoitellaan paidan neulomista ylhäältä alaspäin. Työpajassa neulotaan mallipaidan kaikki vaiheet läpi, samalla harjoitellaan omien mittojen ottamista ja neuleen sovittamista omia mittoja varten.

Työpaja on suunnattu edistyneille neulojille, jotka ovat neuloneet paitoja ja villatakkeja aiemmin, ja jotka haluavat kokeilla uusia tekniikoita. Työpaja painottuu omaan suunnitteluun ja neuleiden räätälöimiseen mittojen mukaan.

Ilmoittautumiset sähköpostilla 15.1.2011 mennessä osoitteeseen tuulia.salmela@gmail.com . Ilmoittautumiseen mukaan oma nimi, sähköposti ja puhelinnumero.

Pajan hinta on 60€/henkilö (sis. alv 23% 11,22€), hintaan sisältyy TheTailored Sweater-paketti. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, ja sen tulee olla maksettu ennen työpajan alkamista. lmoittautuneille laitan lisätietoa pajasta erikseen.Tervetuloa mukaan!
-Tuulia

1 kommentti:

- Virpi - kirjoitti...

Mukavaa, että järjestit Tuulian tänne Keski-Pohjanmaalle. Toivottavasti näemme helmikuulla. Mukavaa alkavaa uutta vuotta!