Sivut

lauantai 1. tammikuuta 2011

Silmäys vuoteen 2010

Poitsu kasvaa hurjaa kyytiä. Viimeisen 3 viikon aikana painoa oli poitsulle tullu 1100g. Syntymästään lähtien, pituuttakin oli tullut lisää jo 7cm. Minä olen ollut siinä onnellisessa asemassa, että olen saanut olla todistamassa poitsun ensimmäiset vastavuoroiset hymyt. Kyllä siinä vauvan hymyillessä, pahimmatkin murheet ja ärtymykset unohtuu. Se on niin aitoa, attä kovinkin sydän varmasti pehmenee. Valitettavasti kamera ei niitä hymyjä ole vielä tavoittanut, mutta eiköhän senkin aika vielä tule.

Viimevuoden vuoden viimeisinä päivinä ulkoilin poikien kanssa paljon. Oli mukavia kelejä ja kinoksiin oli mukava kaivaa luolia.

Vuotta vaihdettiin meillä hyvin rauhallisissa tunnelmissa. Herkuteltiin, valettiin tinaa ja ammuttiin raketteja. Valettiin vieläihan tavallista tinaa, mutta seuraavalla kerralla voisi kokeilla vaikka "sokeritinaa". Enpä ole ennen moiseen törmännyt, mutta varmasti ihan kokeilemisen arvoinen juttu.


OIKEIN IHANAA, NEULERIKASTA JA RAKKAUDEN TÄYTEISTÄ
ALKANUTTA VUOTTA 2011 IHAN JOKAISELLE
BLOGINI LUKIJALLE!!
Sitten vielä pieni silmäys vuoteen 2010. Ehdottomasti suurin asia, mitä viime vuonna tapahtui, oli tietenkin SUUREN odotuksen päättyminen...

...kun kolmas pieni poikasemme syntyi 15.11.2010. Lisää pojan syntymästä, voi lukea tästä postauksesta. :)


Tosi vähän olen viime vuoden aikana tehnyt käsitöitä. Tiffany töiden parista löytyy ehkä ne isoimmat onnistumisen tunteet käsitöiden saralta. Osa viime vuonna valmistuneista tiffany jutuista, on vielä kuvaamattakin, mutta ehtiihän ne myöhemminkin.
a
Erityisen tyytyväinen olen tähän tekemääni lamppuun:


Itse suunnittelemaani tauluun:


Sekä isälleni tekemään hirvitauluun:

Mitään sen suurempia mörvelöitä ei syntynyt viime vuonna, tai ainakaan niitä ei ole ikuistettu eivätkä ole jääneet muistiinkaan.
Sen kummempia uuden vuoden lupauksia en tehnyt. Mutta haluaisin olla onnellinen, rakastettu, rehellinen. Haluaisin olla suorempi sanomaan sen, mitä ajattelen. Sitä liian helposti olettaa toisen tietävän, vaikka miten se voisi. Lapset ovat jo saaneet huomata, että vaadin heitä hieman enemmän tekemään hommia kotona. Ja pakko vielä lisätä, että ihan vain pikku hommia kuten omien astioiden vientiä tiskiin, leikkien siivoamista jne.
a
Niin ja käsi sydämmellä lupaan saada keskeneräisten töiden laatikon typötyhjäksi keinolla millä hyvänsä!
a
Kuten jo taisin todeta, niin viime vuonna valmistui aika vähän mitään käsitöitä. Ja varsinkin langan kulutus on aika säälittävä.
Viime vuonna valmistui:
Ristipistoin 1 kpl
Huiveja 2 kpl
Tiffanytöitä 8 kpl (+ne mitä ei ole vielä esitelty)
Sukat 7 paria
Pipoja 2 kpl
VillaVaippaPöksyjä 4 kpl
Lapasia 2 paria
Ommellen 1 kpl
Olki juttuja 2 kpl
Langan kulutukseksi tulee vain 938 g. Niin säälittävää!! Tästä on helppo parantaa!! :)
Galleria 2010 on myös avattu!!

1 kommentti:

Lennu kirjoitti...

En ole tainnut vielä edes onnitella uuden perheenjäsenen johdosta, eli kovasti paljon onnea vauvalle ja koko perheelle! Ihanaa vauvaarkea teille toivottelen :)

Nuo tiffanytyösi ovat kyllä tosi kauniita.