Sivut

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Paljon ompeluksia

Nyt täytyy heti kättelyssä varoittaa, että kuvia tulee ja PALJON!! Edellinen käsityö aiheinen bloggaus näytti olleen toukokuun lopussa. Hupsista, sanon minä. Kyllä täällä silti koko ajan jotain tapahtuu käsityö rintamallakin, hissuksiin kaikkea pientä.Sinisävyisiä ruokalappuja konepestävästä vahakankaasta. Niskassa on tarrakiinnitys. Edessä tasku jos sattuu leuka vuotamaan. :)Vähän pienempiä ruokalappuja, myöskin konepestävästä vahakankaasta. Narukiinnitys. Näissä myöskin edessä tasku ottamaan ruoantähteitä kopiksi.Tämä seuraava tekele oli yhdenlainen kokeilu. Kankaat tähän leikkasin kauan kauan sitten, mutta sain aijalliseksi kursia tämän kasaan vasta nyt jokunen viikko sitten. Elikkäs vaipanvaihto alusta. Pohjalla PUL-kangas, päällä ohut flanelli ja välissä ohut vanu. Kanttaukset reunalla.
Sitten näitä kukkaroita ja pussukoita. Ensin yhteis kuvassa.
Sitten vähän eriteltynä...


Isoja pussukoita. Kehyksen leveys 16 cm. Sopivat vaikkapa meikkipusseiksi.Ja suut auki...
Keskikokoisia pussukoita. Kehyksen leveys 12 cm.Ja suut sepposen selällään...

Ja sitten vielä pikkuisia kukkaroita. Kehyksen leveys 8 cm.
Ja myöskin pikkuiset suut auki...
Sitten ihan tuoreita ompeluksia. Eilen piirsin kaavat ja leikkasit kankaat, tänään ompelin housut kasaan. Tykkään, kovasti! Tein tarkoituksella housuista vähän isot, että olisivat tuossa syksymmällä sitten sopivat. Housut on kokoa 80.Housut onnistui mielestäni erittäin hyvin!Olen myöskin ommellut muutaman tuttinauhan. :)
Veetillä (7,5kk) oli vissiin vähän tylsää ulkona kun noin menee alahuuli pitkälle. :)Mutta johan osasi olla lystiäkin ulkona. :)Ja näin hienosti meillä jo osataan seistä!!

Ei kommentteja: