Sivut

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Aurinkoista Tiistaita!

Taas olis "iso" pino valmistuneita. Ensimmäisenä eetteriin pääsee poncho. Se on kudottu Isoveli-langasta 5mm puikoilla, paitsi reunus on virkattu softy:lla. Koko on noin 2-3vuotiaan. Ja täytyy sanoa, että mun mielestä tämä on aika suloinen. Lankaa tähän meni 216g.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Revontuli huivi. Tästä tuli iso, siipiväli noin 2,1m. En tätä ihan kunnolla saanut edes pingotettua kun ei ollut paikkaa. Huivi on kudottu Vironvillasta, paitsi pari viimeistä kierrosta tuntemattomaksi jääneellä ohuella villalangalla kun tuon värinen vironvilla loppui kesken. Puikkoit tais olla 4,5mm, mutta olis saanut olla pykälää isommat. Ihana huivi kuitenkin. Tämä menee lahjalaatikkoon odottamaan kenen harteita pääsee jossain vaiheessa lämmittämän. Huiviin meni lankaa 278g.
Sitten ihan perus sukat 7veljeksestä, 4mm puikot ja kulutuskin huima 44g. Koko noin 1 vee.
Ja pitäähän tumppujen sointua sukkien kans. Samaisesta langasta siis tumput, langan kulutus 40g.

Kudoin itselleni säärystimet... Mutta meneehän se tuommoisina koko vartalo lämmittimenäkin tuollaisella vähän reipas 1 veellä. ;-) Lankana näissä on Novitan Kelo. Lankana ihan uus tuttavuus mulle, ei nyt ehkä mikään hirmu "ihana" kudottava, vähän tahkea, mutta menettelee kuitenkin. Puikot tais olla 8mm ja kulutus 268g.

1 kommentti:

Mamma A. kirjoitti...

heheheh hurmaava kokovartalolämmitin:D!